Cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton în 2018

Stilul Ducesei de Cambridge evoluează de la an la an, iar ținutele sale emblematice devin cu rapiditate adevărate trenduri. Descoperă câteva dintre cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton în 2018.
Stilul vestimentar al Ducesei de Cambridge este considerat puțin cam plictisitor de către pasionații de modă. Kate poartă prea multe topuri simple, prea multe paltoane și pantofi nude. Dar având în vedere că reprezintă familia regală pe scena internațională, Kate Middleton trebuie să aibă un look impecabil, atent construit și sa opteze pentru piese clasice, care arată bine în poze și care nu par demodate peste câteva luni.

Nu este ușor să bifezi toate cerințele de protocol vestimentar și în același timp să fii pe placul experților în modă.
Dar de-a lungul timpului, Kate Middleton a demonstrat că poate menține echilibrul perfect. Iar în anul 2018, Ducesa de Cambridge a făcut câteva schimbări semnificative în stilul său vestimentar. Kate a ales ținute ceva mai îndrăznețe, croieli în linii drepte, a evitat culorile puternice și a experimentat cu accesoriile pentru păr. 

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton în 2018.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod