Cele mai frumoase rochii purtate de concurentele Miss Universe 2018

Competiția Miss Universe 2018, câștigată de Miss Filipine, Catriona Gray, a fost ca de fiecare dată presărată cu ținute și rochii spectaculoase.
Concurentele au optat în special pentru rochii strânse pe corp, care să le pună formele în evidență. De asemenea, nuanțele metalice au dominat, dar și materialele cu paiete sau aplicații strălucitoare.

Rochia purtată de câștigătoarea consursului are o poveste interesantă. Catriona Gray a purtat o rochie roșie strălucitoare despre care a spus că a fost inspirată de un vulcan din Filipine.

Modelul și cântăreața în vârstă de 24 de ani a spus că a purtat o rochie roșie pentru că "atunci când aveam 13 ani, mama mi-a zis că a avut un vis în care eu câștigam competiția Miss Universe purtând o rochie roșie." Aceasta a mai spus că mama sa a izbucnit în lacrimi atunci când s-au văzut după câștigarea trofeului.


Gray s-a situat pe primul loc, fiind urmată pe locul doi de Tamaryn Green din Africa de Sud și Sthefany Gutierrez din Venezuela, pe locul trei.
Câștigătoarea de anul trecut, cea care i-a așezat coroana pe cap, este Demi-Leigh Nel-Peters, din Africa de Sud.

În Filipine, concursurile de frumusețe sunt o atracție majoră, compatrioții Catrionei Gray sărbătorind pe străzi victoria. Bucuria a fost și mai mare în orașul Oas din nord-estul provinciei Albay, de unde este originară mama Catrionei. Potrivit câștigătoarei, rochia sa în nuanțe ce amintesc de lavă a fost inspirată de vulcanul Mayon din Albay.

Tatăl său este australian, iar ea s-a născut și a crescut în Cairns, Australia.
Catriona Gray a studiat la Colegiul de Muzică Berklee din Boston, Statele Unite.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod