Cele 4 obiecte pe care Kate Middleton le poartă întotdeauna în poșetă

Cele mai multe femei au în geantă o mulțime de obiecte. De fapt, se poate spune că în poșeta unei femei se ascunde un adevărat univers.
De la chei, telefon, încărcător, produse de machiaj, gumă de mestecat, portofel și până la lucruri care, de cele mai multe ori, sunt complet inutile. 

Dar pentru cei car fac parte din nobilime, așa cum este cazul lui Kate Middleton, conținutul poșetei este mult simplificat și include de obicei produse esențiale.

Se pare că Ducesa de Cambridge poartă întotdeauna în poșetă sau clutch numai patru produse, potrivit Marciei Moody, autorul cărții "Kate: A biography". Iar aceste patru obiecte sunt cât se poate de practice pentru o femeie care are un "job" mi puțin obișnuit, așa cum este cazul lui Kate.  

Prin urmare, care sunt aceste obiecte? În primul rând, Kate poartă întotdeauna în poșetă o oglindă compactă.
Bineînțeles, acest obiect este indispensabil din geanta oricărei femei, cu atât mai mult a Ducesei de Cambridge, care este studiată de presă și mulțime la fiecare pas și trebuie să se asigure că arată impecabil.

Următorul obiect este o batistă care, de asemenea, este absolut necesară pentru situații de urgență, mai ales atunci când Kate este însoțită de copiii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte sau mezinul familiei, Prințul Louis.

Pe lista lui Kate de obiecte indispensabile se mai numără balsamul de buze.
Iar motivul este simplu: Ducesa de Cambridge petrece destul de mult timp în frig, mai ales în cazul evenimentelor oficiale desfășurate în aer liber.

Iar ultimul produs din poșeta sa este hârtia matifiantă pentru ten, care absoarbe excesul de sebum și previne astfel efectul de față lucioasă în fotografii.

Bineînțeles, Kate nu are nevoie de carduri de credit, bani sau un telefon mobil. De fapt, nu se știe exact dacă membrii familiei regale au permisiunea de a avea un smartphone, din motive de securitate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod