Cele 12 haine și accesorii în care merită să investești

Oamenii fac shopping în moduri diferite. Unii cumpără în mod strategic, alegând piese vestimentare și accesorii care le completează garderoba și pe care le vor putea purta cu numeroase ocazii. Dar cele mai multe persoane cumpără impulsiv, de obicei haine care sunt la promoție și care le aglomerează inutil garderoba pentru că nu le poartă de prea multe ori.

Tocmai de aceea, atunci când mergi la cumpărături, trebuie să ai în vedere faptul că mai multe haine nu înseamnă neapărat un stil vestimentar mai bun, ci din contră.
Secretul unor ținute impecabile constă într-o garderobă perfect organizată, care să includă câteva piese vestimentare și accesorii de bază, pe care le poți combina în nenumărate feluri. Acestea formează esența unei colecții de haine cu adevărat eficiente. 

Descoperă 12 piese vestimentare și accesorii în care merită cu adevărat să investești, pentru că sunt elementele de bază ale unor ținute perfecte.

1 din 13

Rochia cămașă cu dungi verticale

Poți purta o astfel de rochie în orice ținută potrivită pentru zi, atât la birou, în timpul liber sau în vacanță. Alege un model clasic, în nuanțe neutre precum dungi negre sau bleumarin pe fond alb. Dungile subțiri sunt esențiale în acest caz, pentru că sunt simplu de purtat și nu se demodează niciodată. Lugimea trebuie să fie una midi, astfel încât rochia să poată fi purtată și la birou.
MAI MULT DESPRE: accesorii, moda, haine, piese vestimentare
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod