Ce se întâmplă cu rochiile purtate de vedete pe covorul roșu

De multe ori, ținutele purtate de staruri pe covorul roșu primesc adesea mai multă atenție decât ceremonia de premiere în sine.

Iar pentru designeri, evenimentele de pe covorul roșu sunt cele mai importante modalități prin care își pot brandurile.

De fapt, unii designeri plătesc actori și muzicieni de top sume importante pentru a le purta hainele sau bijuteriile. Iar sumele variază între 100.000 și 250.000 de dolari, în funcție de nivelul de celebritate a starului.

Alte vedete pot "împrumuta" rochii, poșete sau bijuterii foarte scumpe pe care să le poarte pe covorul roșu pentru o noapte, totul fără niciun cost, bineînțeles, pentru a promova brandul respectiv.

Dar ce se întâmplă cu aceste haine și accesorii scumpe după evenimentele sclipitoare la care sunt purtate? Ajung rochiile prețioase într-un dulap și nu mai sunt purtate niciodată sau designerii le refolosesc?

Ariana Weisner, stilist la Hollywood, oferă câteva răspunsuri.

Weisner, care îmbracă numeroase celebrități pentru evenimente pe covorul roșu, evenimente de presă sau pictoriale, spune că în cele mai multe cazuri rochiile împrumutate ajung înapoi la designeri.


Jennifer Lopez, la Gala Premiilor Grammy 2000, purtând celebra rochie Versace

"Uneori, dar destul de rar, designerul îi oferă cadou vedetei rochia purtată la eveniment", spune Weisner. Unul dintre cele mai celebre exemple este rochia verde Versace cu decolteu până la buric pe care Jennifer Lopez a purtat-o la Gala Premiilor Grammy 2000.

"Versace i-a oferit cadou rochia pentru că ținuta a fost una emblematică", adaugă Weisner. Potrivit Glamour, faimoasa rochie se află în continuare în garderoba lui Jennifer.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod