Ce sandale se poartă în vara 2019. 9 tendințe

De obicei, investim într-o pereche nouă de sandale în fiecare vară, dar având în vedere multitudinea de modele, este dificil să faci alegerea care pare potrivită.
De aceea trebuie să cunoști trendurile și să investești în tipul de sandale care se potrivește cel mai bine stilului tău și care pot fi incluse în numeroase ținute de vară. 

Unul dintre cele mai importante trenduri care se remarcă pentru vara 2019 este cel al sandalelor cu barete subțiri. Un alt stil care iese în evidență este cel al papucilor de tip mules. 

Descoperă ce sandale se poartă în vara 2019:




Papucii din piele în nuanță coniac


O pereche de papuci din piele în această nuanță pare întotdeauna scumpă, fie că îi cumperi dintr-un magazin de haine sau alegi creațiile unui designer cunoscut. Sunt confortabili și se potrivesc ținutelor relaxate de zi și celor de vacanță.
Nuanța neutră se adaptează foarte ușor oricăror culori alegi să incluzi în ținutele tale.





Sandale cu barete subțiri


Inspirate de moda anilor '90, sandalele cu barete subțiri sunt în mod clar vedetele în materie de încălțări pentru această vară. Sunt de obicei sandale cu toc care se integrează cu ușurință în ținutele feminine, dar pot fi la fel de bine purtate cu blugi.




Papucii mules


Un alt trend semnificativ este cel al papucilor mules cu toc kitten sau cu toc gros. Sunt deosebit de confortabili și le oferă ținutelor tale un aspect interesant și creativ. Vei arăta precum o fashionistă desăvârșită dacă îi porți cu șosete.



Sandale împletite


Aceste sandale sunt de inspirație retro, mai exact reprezintă moda anilor '60 în materie de încălțări. Poate că nu sunt tocmai potrivite pentru birou, dar sunt excelente pentru zilele de concediu petrecute la plajă.
Sunt realizate de obicei din rafie sau material textil împletit.



Sandale romane


Sandalele cu talpă joasă și barete lungi și subțiri sunt reprezentative pentru modelul roman. Sunt confortabile și pot fi purtate fără probleme de dimineața și până seara, ceea ce înseamnă că sunt excelente pentru vacanță. 



Sandale aurii


Nuanțele metalice se poartă în această vară, iar dacă vrei să bifezi trendul într-un mod cât mai pragmatic, atunci alege sandalele în tonuri de auriu. Nu doar că sunt încălțările statement pe care le poți include în orice ținută, dar sunt în același timp excelente pentru evenimentele speciale la care participi sezonul acesta.




Sandale cu logo


Sandalele cu logo-uri masive, care ies imediat în evidență, au invadat Instagram deja de câțiva ani. Dar în acest sezon sunt ceva mai rafinate și au un aspect demn de o femeie rafinată.
Sunt modele mult mai elegante decât cele din anii trecuți.


Sandalele sport


Aceste sandale includ mult "arici" de tip Velcro, talpă moale și alte detalii care le fac cât se poate de confortabile. Sunt perfecte pentru ținutele originale de zi, în asociere cu fuste sau rochii, dar sunt la fel de potrivite pentru vacante și city break-uri în care vei merge mult pe jos. 



Sandale cu barete groase


Principalele caracteristici ale acestor sandale masive sunt baretele și talpa groasă. Sunt potrivite pentru oraș atunci când nu vrei ca picioarele tale să fie prea expuse. Asociază-le cu piese vestimentare în culori intense, mai ales dacă ai o pereche de astfel de sandale negre. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod