Ce să nu porți cu pantofii cu toc. 5 reguli esențiale

Chiar dacă ne simțim excelent în pantofii cu talpă joasă, nu putem trece cu vederea capacitatea pantofilor cu toc de a aduce un plus de stil și eleganță unei ținute.
Dar nu oricărei ținute. În unele cazuri, asocierea unor piese vestimentare cu pantofii cu tocuri înalte este rețeta perfectă pentru dezastru. Iată câteva astfele de combinații pe care să le eviți întotdeauna: 

Pantalonii scurți de blugi cu pantofi stiletto

Picioarele sunt în centrul atenției în acest caz. Dar o modalitate cu stil de a le pune și mai mult în evidență este purtarea pantalonilor scurți în asociere cu sandale cu talpă joasă, cu teniși sau espadrile. Iar dacă vrei să pari mai înaltă, apelează la espadrile cu platformă, care îți oferă un look de vacanță.
Dar nu purta niciodată pantalonii scurți din blugi cu pantofi cu tocuri stiletto.

Fustă mini cu pantofi cu toc și platformă

Fustele scurte sunt deja cât se poate de sexy, astfel că nu este necesar să accentuezi acest lucru purtând o pereche de pantofi cu toc și talpă înaltă. Rezultatul ar putea fi un look cu aspect ieftin, vulgar. Una dintre regulile nescrise este aceea de a coordona lungimea fustei sau a rochiei cu tocurile. Cu cât fusta este mai scurtă, cu atât tocurile ar trebui să fie mai mici.

Pantaloni evazați cu pantofii decupați la vârfuri

Zonele evazate sunt excelente pentru a crea efectul vizual de picioare lungi, dar totul depinde de extinderea acestei linii. Sandalele cu toc înalt și lat sau cele cu platformă sunt perfecte tocmai pentru că creează același efect de alungire.
Dar pantofii delicați, decupați în zona vârfurilor, nu se potrivesc deloc cu un astfel de look. Vei părea din anii 2000, atunci când Christina Aguilera purta astfel de ținute.

Colanți sau pantaloni sport cu orice tip de pantofi cu toc

Dacă pantalonii tăi inspiră "sala de fitness", atunci pantofii tăi nu ar trebui să inspire "club". Combinarea a două stiluri complet diferite este extrem de dificilă și sunt șanse mici să obții o ținută care să inspire stil și originalitate.
Starurile și fashionistele celebre pun în practică uneori o astfel de combinație, dar o fac pentru scenă sau ședințe foto. 

Fusta creion cu sandale de vară

Și în acest caz este vorba despre asocierea a două stiluri complet diferite. Fusta creion este potrivită în special pentru ținutele tale office, profesionale, de aceea nu arată prea bine în asociere cu sandale cu talpă joasă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod