Ce rochii se poartă în primăvara 2021. Cele mai importante tendințe

Primăvara aduce nu doar zile mai calde și însorite, ci și nevoia de schimbare și o senzație de libertate după un an petrecut mai mult în izolare.
Simțim nevoia să renunțăm la hainele plictisitoare de casă și să îmbrățișăm trenduri noi, sexy și feminine. Iar creatorii de modă sunt pe aceeași lungime de undă și ne propun pentru primăvara 2021 numeroase trenduri interesante. Iată ce rochii se poartă în acest sezon:

Rochiile diafane

Sezonul acesta se fac remarcate rochiile diafane, din materiale delicate și vaporoase precum tulle, dantelă, voal și materiale transparente. Le vom vedea cel mai des în nuanțe deschise și pastelate, precum tonuri de bleu, lavandă, roz pal sau piersică, dar și în tonuri de pietre prețioase, așa cum sunt verde smarald, roșu rubin sau albastru safir. 

Citește și: 10 piese vestimentare și accesorii în care merită să investești


Rochiile negre din saten și mătase

După o lungă perioadă de izolare și haine de casă lejere, tot mai multe femei vor să se simtă sexy și elegante. Rochiile negre din materiale satinate, cu o strălucire discretă, sunt în tendințe în această primăvară.
Deși rochiile negre domină de obicei sezonul rece, primăvara 2021 este o excepție din acest punct de vedere. Sunt în trend modelele care pun în evidență formele corpului, cu decolteuri adânci, fiind realizate în special din materiale ușoare.

Rochiile cu mâneci bufante

Mânecile bufante, inspirate din moda anilor '80, au revenit în tendințe în urmă cu câteva sezoane, iar în primăvara 2021 vom vedea tot mai des rochii cu mâneci bufante. Este un detaliu statement pe care l-au folosit cei mai mulți designeri în cadrul colecțiilor pentru primăvară-vară 2021.

Rochii cu imprimeuri colorate

Printurile colorate reușesc să ne îmbunătățească starea de spirit și se potrivesc perfect cu zilele însorite de primăvară.
Sunt în tendințe imprimeurile carouri decorate cu accente florale, în nuanțe deschise și vesele de verde, roz, galben sau albastru.

Rochiile tricotate

Rochiile tricotate se mențin în trend și sezonul acesta, după ce au dominat tendințele din toamnă și iarnă. Sunt rochii versatile care se potrivesc pentru ținutele de acasă, dar și pentru cele casual sau chiar office. Modelele tricotate fin, care pun în evidență formele corpului, sunt nu doar confortabile, ci și sexy. 

Rochii cu gulere contrastante

Gulerele masive, de inspirație retro, s-au făcut remarcate încă din toamna anului trecut, iar în acest sezon le vom vedea tot mai des incluse în rochii.
Este vorba în special despre gulerul în nuanțe contrastante față de culoarea rochiei, reușind astfel să devină un detaliu statement interesant.

Rochiile cu spatele gol

Aceste rochii se potrivesc cel mai bine pentru evenimente speciale și petreceri, înlocuind cu succes decolteurile adânci care au fost în trend sezonul trecut. Sunt mai versatile decât crezi și le poți include chiar și în ținutele de zi, dacă îți dorești un look modern și sexy.

Rochiile transparente

Rochiile din materiale transparente sau care includ astfel de elemente sunt un alt trend major al primăverii. Au un aer romantic și misterios, fiind în același timp elegante și feminine. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod