Ce jachetă să porți cu fiecare tip de rochie

Ce jachetă să porți cu fiecare tip de rochie. 6 asocieri perfecte

Rochiile se potrivesc în orice sezon și poți crea de fiecare dată ținute excelente dacă știi cu ce să le asociezi. Descoperă ce jachetă se potrivește cu fiecare tip de rochie.

Jachetă cu curea și rochie mini

Jachetele care au curea în talie te ajută să-ți pui silueta în valoare indiferent ce rochie alegi, dar în asociere cu o rochie mini și botine până la nivelul gleznei creează un look modern și interesant.

Citește și: Ce pantofi se poartă în toamna 2020. Modele în tendințe

Jachetă din piele întoarsă și rochie din in

Poate că stilul anilor '80 și '90 domină moda acestui an, dar asta nu înseamnă că influențele anilor '70 au dispărut complet.
O jachetă din piele întoarsă, decorată cu franjuri, se va potrivi perfect cu o rochie crem din in. Este o ținută ideală pentru toamnă, mai ales că o poți completa cu o pereche de pantofi sport sau cu botine.

Sacou și rochie cu imprimeu floral

Sacoul se numără printre piesele vestimentare de bază din fiecare anotimp. Îl poți purta cu o rochie cu imprimeu floral și botine până la gleznă pentru un look perfect de toamnă. Poți alege o rochie de orice lungime, fie că preferi una mini, midi sau maxi.

Sacou bej și rochie în carouri

Este dificil să porți carourile, mai ales dacă nu știi cu ce nuanțe să le asociezi.
O soluție simplă este aceea de a alege o rochie în carouri colorate, pe care să o porți cu un sacou într-o nuanță neutră, precum bej sau camel.

Jachetă în carouri și rochie din denim

O altă asociere care se potrivește întotdeauna perfect este cea dintre un sacou în carouri și o rochie din denim. Vei crea un look deosebit dacă alegi o rochie din denim în locul variantei clasice de jeanși și cămașă în carouri.

Jachetă din piele și rochie de tip furou

Rochiile furou sunt în continuare în tendințe.
Toamna le poți purta deasupra unui top cu mâneci lungi. Oferă ținutei o alură statement completând look-ul cu o jachetă biker din piele.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monica pe 9 Sep 2020, 12:08
    jachete....

    super aiurea articol.... niciodata un sacou / jaketa lunga cu fusta mini.... de unde ati scos asemenea ridiculitati???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod