Ce culori să porți în ziua de Crăciun. 25 de idei

Nu este neapărat nevoie să alegi clasicul roșu sau nuanțele de verde pentru o petrecere de Crăciun. Există o mulțime de variante interesante, care se potrivesc cu această sărbătoare.

Nuanțe metalice

Materialele cu reflexii metalice sau cele acoperite cu paiete sunt excelente pentru perioada festivă. De fapt, dacă ai o piesă vestimentară strălucitoare și nu știi care este ocazia potrivită să o porți, Crăciunul este oportunitatea perfectă. 

De exemplu, poți alege o fustă plisată în nuanțe de auriu, care se va potrivi de minune cu atmosfera de sărbătoare. Pliseurile contribuie la farmecul acestei piese vestimentare care va atrage toate privirile. O poți asocia cu un top simplu, negru, dacă participi la o petrecere de Crăciun în familie și vrei o ținută ceva mai casual.

Dacă optezi pentru o nuanță metalică în partea de top, trebuie să știi că pielea cu subtonuri reci este avantajată de argintiu, iar pielea măslinie, cu tonuri calde, este pusă în valoare de auriu sau cupru.

Roșu festiv

Bineînțeles, tonurile de roșu nu pot lipsi din această listă. Poți alege o rochie roșie care va atrage imediat toate privirile.
La un eveniment formal, alege o rochie lungă roșie sau poți opta pentru un top interesant de culoare roșie asociat cu pantaloni de costum de culoare neagră.

Burgund, grena sau marsala

Dacă roșul intens nu este preferatul tău, atunci poți opta pentru nuanțe ceva mai închise și misterioase, precum roșu burgund, grena sau marsala. Sunt elegante și se potrivesc atât pentru petreceri în familie, cât și pentru evenimente pretențioase de sărbători. Aceste culori arată excelent sub forma materialelor cu textură precum catifeaua sau dantela.

Verde închis

Verdele saturat, care amintește de culoarea pădurilor înverzite sau cea a mușchiului, este o altă opțiune bună pentru petrecerea de Crăciun. Evită nuanțele deschise de verde, care au un subton galben mai accentuat, pentru că reprezintă mai mult primăvara decât sezonul sărbătorilor de iarnă.
Și aceste nuanțe arată excelentă în variante de materiale care au strălucire discretă, precum catifea sau saten.

Bleumarin

Nuanțele misterioase și sexy de bleumarin sunt o opțiune ideală pentru ținutele de petrecere. Reprezintă o alternativă pentru cei care preferă de obicei să poarte negru la evenimente speciale. Poți purta albastrul închis cu accente de argintiu, verde sau chiar roșu. Asigură-te că porți un accesoriu statement care include ambele culori, pentru ca ținuta ta să pară echilibrată și construită cu atenție.

Negru

Negrul este alegerea clasică pentru orice eveniment festiv și poate fi purtat cu succes și de Crăciun. O rochie tricotată asociată cu dres negru este o combinație potrivită pentru o petrecere alături de familie, iar o rochie neagră din catifea este excelentă pentru o petrecere formală.
Poți alege o rochie neagră cu accente metalice, care să-ți ilumineze look-ului. Dacă optezi pentru stilul all-black, accesoriile strălucitoare sau cele colorate sunt necesare pentru a oferi personalitate și culoare ținutei.

Alb

Albul este metoda perfectă de a atrage toate privirile la petrecerea de Crăciun. Se potrivește foarte bine cu acest sezon și te ajută să obții un look deosebit. Poți alege și nuanțe ceva mai delicate de alb, precum crem sau ivoriu. De exemplu, poți purta un costum alb format din pantaloni si sacou, asociat cu accesorii statement sau un machiaj statement.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod