Ce costume de baie poartă vedetele în 2020

Câteva modele de costume de baie se fac remarcate drept trendurile absolute ale acestei veri. Și ca de fiecare dată, celebritățile și fashionistele sunt cele care dau tonul.
Află ce costume de baie au ales vedetele pentru vara 2020.

Costume de baie texturate


Kylie Jenner și Hailey Bieber au purtat costume de baie din material texturat, un trend major al acestei veri. Pentru că se mulează perfect pe corp, indiferent de forme, aceste costume de baie sunt foarte confortabile și ușor de purtat. Sunt realizate din materiale sintetice încrețite sau creponate care se întind și se adaptează formelor. De cele mai multe ori vei găsi astfel de costume de baie într-o mărime unică, ce se potrivește oricui.

Costume de baie animal print


În afara de stilul clasic reprezentat de imprimeul leopard, anul acesta se poartă costumele de baie cu imprimeuri animal print variate, de la cel de tip zebră, piele de șarpe sau cowprint. Surorile Kendall și Kylie Jenner sunt adeptele costumelor de baie animal print, la fel și Hailey Baldwin.

Costume cu imprimeuri florale


Imprimeurile florale au avut parte de o revenire în forță anul acesta, în special cele de tip retro. Este vorba despre printuri cu flori mici și delicate, care au un aspect romantic, dar și despre imprimeurile masive, în culori intense, inspirate de moda anilor '60-'70.
Lili Reinhart este una dintre vedetele care au ales acest stil.

Costume cu imprimeu tie-dye


Inspirat de anii '90, imprimeul tie-dye și-a făcut loc în moda acestui an și îl putem vedea sub diferite forme, de la tricouri, pantaloni, rochii și până la costume de baie. Printre celebritățile care au ales acest trend se numără modelul Alessandra Ambrosio, Sofia Richie sau cântăreața Halsey.

Slipi cu talie înaltă


Slipii cu talie înaltă sunt o altă tendință de inspirație retro care se menține deja de câteva sezoane.
Au un avantaj care nu poate fi contestat: se potrivesc perfect oricui, indiferent de forma corpului, și creează efectul vizual de talie subțire și picioare alungite. Vedetele apelează la acest truc și poartă adesea costume de baie cu talie înaltă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod