Ce botine și cizme să porți cu fiecare tip de blugi. 5 combinații perfecte

Blugii și botinele reprezintă o combinație clasică pentru sezonul rece. În prezent sunt în trend o mulțime de jeanși, bocanci, botine și cizme, astfel că ar putea fi dificil să decizi cum să le asortezi. 
 
De la blugii skinny care nu par să se demodeze niciodată, la blugii în stilul mum jeans, cei evazați sau blugii boyfriend, există o mulțime de modele din care poți alege. Dar cu ce încălțăminte îi porți? În mod sigur ai observat că unele asocieri nu se potrivesc absolut deloc.
La fel ca și în cazul blugilor, sezonul acesta se poartă modele cât se poate de variate de botine, bocanci sau cizme, precum botinele cu șiret în stil retro victorian, bocancii cu talpă groasă de tip combat, cizmele western sau cizmele până la genunchi. Descoperă câteva asocieri care arată impecabil și care se potrivesc perfect cu vremea rece: 

1 din 6

Blugi drepți și bocanci combat cu talpă groasă

Cu toții avem nevoie în garderobă de o pereche de blugi drepți cu talie înaltă. Sunt foarte confortabili, creează efectul de picioare alungite și se potrivesc de minune cu puloverele groase pe care le purtăm în sezonul rece. Poartă acest model de blugi cu bocanci cu talpă groasă în stil combat. Trebuie să te asiguri că blungii ajung exact până la nivelul bocancilor, pentru a nu crea acel exces de material la gleznă care te poate face să pari mai scundă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod