Care sunt cele mai căutate rochii pe Google în 2019. 3 trenduri majore

Tendințele sunt dictate de casele de modă, de influenceri și de vedete, dar și de preferințele pasionatelor de modă. Descoperă care sunt cele mai dorite rochii pentru vara 2019.
Printurile și culorile intense au un cuvânt important de spus în tendințele pentru acest an, ceea ce se observa și în cazul celor mai dorite rochii. Unele dintre cele mai puternice trenduri, a caror popularitate a crescut rapid într-un timp scurt, pot fi identificate cu ajutorul Google. Ceea ce caută cele mai multe femei în materie de rochii cu ajutorul motorului de căutare poate arăta care sunt cele mai dorite stiluri.

"Little black dress" este cel mai căutat model de rochie pe Google anul acesta, potrivit whowhatwear.co.uk. Este urmat de rochia cu imprimeu leopard și rochia cu mâneci lungi.
Dar în afara acestor modele care sunt deja în trend încă de anul trecut și a rochiei negre care este o piesă de bază în orice garderobă, se fac remarcate alte trei modele de rochii care au avut o creștere majoră în căutări. 

Nuanțele neon se află în topul celor mai dorite culori, tonurile intense de verde, oranj sau roz dominând toate categoriile. Iar rochiile în astfel de nuanțe se pare că sunt foarte dorite de pasionatele de modă care vor să iasă în evidență. 

De asemenea, numeroase branduri susțin reintoarcerea în tendințe a unui model de rochie retro, numită rochia de prerie.
Iar în afara imprimeului leopard pe care îl vedem în prezent la tot pasul, se mai face remarcat imprimeul zebră. Iată care sunt cele mai căutate trei modele de rochii pe Google:

Rochia de prerie


Fie iubești acest model de rochie, fie îl detești. Se pare că reacțiile față de rochia de prerie sunt oarecum "radicale". Motivul este acela că rochia de prerie, așa cum îi spune și numele, este una de inspirație vintage ce amintește de rochiile purtate de soțiile primilor coloniști americani. Este o rochie maxi, largă, cu mâneci lungi și decorată cu volane la guler, poale și manșete.
Printurile în care sunt realizate au de asemenea un aspect retro, precum carouri, imprimeuri florale mărunte și tonuri neutre. Potrivit statisticilor Google citate de whowhatwear.co.uk, rochia de prerie a avut o creștere de 165% în căutări anul acesta, față de anul trecut.

Rochia cu imprimeu zebră


În ceea ce privește printurile, un stil domină căutările anul acesta. Potrivit Google, căutările pentru rochia cu imprimeu zebră au crescut cu 395% față de aceeași perioadă a anului trecut. Nu este o coincidență că cele mai multe branduri au lansat propriile versiuni ale acestei rochii cu imprimeu deosebit.
Este o alternativă excelentă pentru printul leopard, care se află de asemenea în tendințe încă de anul trecut.

Rochiile neon


Culorile neon nu pot fi evitate în 2019. Fac parte din majoritatea colecțiilor și le vei întâlni la tot pasul, indiferent de unde îți cumperi haine. Căutările pentru rochiile în nuanțe intense neon au avut o creștere cu 335% față de aceeași perioadă a anului trecut. Fie că optezi pentru galben, verde, oranj sau roz neon, vei obține în mod sigur o ținută statement spectaculoasă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod