Alege accesoriile potrivite pentru rochia de seara

Vrei sa fii eleganta? Vrei ca toata lumea sa-ti fie la picioare? Se apropie un eveniment foarte important din viata ta, ti-ai ales rochia, insa nu stii cum sa o asortezi?

Vrei sa fii eleganta? Vrei ca toata lumea sa-ti fie la picioare? Se apropie un eveniment foarte important din viata ta, ti-ai ales rochia, insa nu stii cum sa o asortezi?

Editorii de moda ai site-ului www.about.com au pus la punct o lista cu sfaturi pe care le poti urma pentru ca imaginea ta sa fie impecabila.

Bratari

Daca alegi sa porti o rochie fara maneci, cel mai potrivit accesoriu la care poti recurge il reprezinta bratarile.

Combina-le pe cele realizate din strasuri sau diamante cu bratarile din aur sau argint.

1. Perlele


Acest tip de accesoriu este foarte potrivit pentru a completa imaginea unei mirese. In plus, perlele pot fi folosite, pur si simplu, la orice ocazie speciala din viata ta. Trebuie sa fii insa foarte atenta la rochia pe care o porti - accesoriile pretioase cer un obiect vestimentar asemanator.

Poti alege sa porti un sirag din aur sau argint pe care au fost insirate, din loc in loc, perle sau poti opta pentru un colier lung, format numai din perle, alaturi de o rochie simpla, neagra.

In acest caz, nu este nevoie sa asortezi colierul cu cerceii. Perlele in sine te fac sa fii foarte eleganta.

2. Coliere lungi


Cea care a dat tonul colierelor lungi in vestimentatia de seara este Coco Chanel. Ea a ales sa accesorizeze, in prezentarile de moda, rochiile simple, fara maneci, cu siraguri din metal, care curgeau lin pe pieptul manechinelor.

3. Cercei


De cele mai multe ori, singurele accesorii la care esti obligata sa apelezi sunt o pereche de cercei supradimensionati. Potriviti, in special, femeilor cu umerii lati sau cu parul scurt, acest tip de accesoriu te va salva, cu siguranta, de la a mai cauta alt gen de accesoriu.

4. Tatuajele


Ti-ai facut cu ceva timp in urma un tatuaj si acum pui la indoiala potrivirea lui cu o rochie de seara eleganta? Din momentul in care ai recurs la aceasta interventie, ti-ai cautat in permanenta rochii care sa-ti ascunda acest artificiu?

Acum nu trebuie sa-ti mai faci nicio grija, pentru ca moda iti permite sa iti expui tatuajul. Un exemplu in acest sens este actrita Melanie Griffith, care a ales sa poarte, chiar pe covorul rosu de la Oscaruri, o rochie care lasa sa se vada tatuajul pe care si l-a facut pe brat. Deci, se poate!

5. Manusi


Vrei sa fii, cu adevarat, o doamna. Aminteste-ti de Jackie Kennedy. Intotdeauna purta manusi. Acesta este un truc la care poti apela si tu, in cazul in care rochia pe care ai ales-o iti permite acest lucru. Cu siguranta, acest accesoriu iti va conferi o nota de eleganta.

6. Totul metalic


Metalicul se poarta foarte mult, atat la genti, cat si la bijuterii, deci nu ar fi nepotrivit daca la rochia de seara ai purta o pereche de sandale metalice. Fie ca este vorba de auriu sau argintiu, aceasta combinatie va avea efectul scontat: toti vor intoarce privirile catre tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod