9 Tendințe în modă pentru Toamnă-Iarnă: Cu ce noutăți vin ținutele de damă în sezonul 2018/2019

Ca orice sezon nou, și cel de toamnă-iarnă 2018/2019 aduce schimbări în materie de tendințe, schimbări așteptate cu sufletul la gură de orice pasionată de modă.
Cele mai importante noutăți îți vor transforma garderoba office, unde trendurile își fac simțită prezența prin ținute îndrăznețe, în care stilul formal se îmbină cu cel elegant și business-casual.

Ca să aflăm cum arată ce ne rezervă noul sezon, am vizitat site-ul Karen Millen, destinația perfectă pentru iubitoarele de lux și croieli impecabile, care ne prezintă în detaliu noile outfit-uri ale momentului și introduc în zona de business materiale neașteptate precum pielea, imprimeuri îndrăznețe cum ar fi iubitul animal print, cât și croieli fluide.

Noile propuneri se mulează perfect pe ziua și dorințele unei femei moderne, sigură pe ea, preocupată de carieră și dezvoltarea sa profesională, cu o viață socială bogată, fără a face vreun compromis când vine vorba de eleganță. Inspiră-te mai departe din tendințele propuse de Karen Millen!

1. Animal print-ul își face apariția în ținutele office

Până acum animal print-ul nu era o tendință prezentă în garderoba office - dimpotrivă. 

În acest sezon, designerii Karen Millen au folosit imprimeuri de tip animal print pe orice tip de piese. Fie că e vorba de rochii, fuste, paltoane sau pantofi, tipurile de animal print utilizate sunt diverse (crocodil, leopard, zebră, ș.a.), iar paleta de culori este variată. 


Poți opta pentru piese cu imprimeu tip animal print în nuanțe obișnuite de crem și maro sau pentru piese mai nonconformiste în nuanțe vii de verde și portocaliu.

Un lucru este sigur, vei obține efectul dorit și vei reuși să îți exteriorizezi latura puternică.

Iată câteva piese animal print din colecția de toamnă/iarnă Karen Millen:

Palton cu imprimeu animal print

Nu lăsa preconcepțiile altora despre ce înseamnă un dress code business să îți dicteze stilul vestimentar. O piesă vestimentară centrală cu acest imprimeu, cum ar fi o rochie lungă sau un palton, poate fi elementul care îi conferă ținutei tale acel factor de eleganță și noutate.” ne sfătuiește Andra, Manager Karen Millen România.

2. Croiul de inspirație masculină, neașteptat de feminin

Croiul tailored, inspirat de costumele bărbătești, este în vogă în acest sezon. 

Acest trend a dat un suflu fresh unor piese clasice, cum este nelipsita little black dress. Designerii au reinterpretat această piesă și au adus pe podiumuri rochia tuxedo. Disponibilă în variante ajustate pe corp sau oversized, rochia tuxedo este foarte elegantă, are accente contemporane, iar lungimea îi adaugă un plus de senzualitate. 

Iată câteva ținute din acest trend propuse de Karen Millen în noua colecție:

3. Tricoturile, elementul casual fără de care outfitul tău de birou nu e complet


În acest sezon puloverele nu sunt doar un strat în plus care să te protejeze de frig, ele au propria lor personalitate și sunt o piesă care poate fi folosită cu succes în ținute smart-casual de birou.

Articolele tricotate din acest sezon ies din anonimat prin caracteristici cum ar fi mânecile supradimensionate, împletiturile fine sau detaliile metalice. Tricoturile de orice fel, fie că e vorba de un cardigan, un pulover sau un poncho, pot reprezenta acel element casual care dă un suflu fresh ținutei tale de birou.

Dacă e una din zilele în care trebuie să mergi la un prânz de afaceri, după care trebuie să ajungi la birou, poartă un pulover moale și călduros, cu o fustă elegantă și niște cizme cu toc jos pentru un plus de confort.

Tricoturile au fost mereu în atenția designerilor Karen Millen - iată ce este nou în ultima colecție:

4. Tweed-ul și carourile, pentru un look fresh și profesionist

Multe dintre tendințele de toamnă/iarnă sunt adiții noi pentru garderoba de birou, însă carourile și tweed-ul pot fi numiți veterani ai ținutelor office.

Dacă vrei să transmiți o atitudine profesională la birou, acest imprimeu te va ajuta să îți atingi scopul. Sunt o mulțime de imprimeuri în carouri din care poți alege, cum ar fi carourile de tip ‘gingham’, ‘glen’, ‘madras’ sau ‘tartan’. 

Un imprimeu clasic care pare mereu fresh, carourile sunt versatile și ușor de purtat. Am putea chiar să îndrăznim să le numim piesele neutre ale sezonului. Poartă-le cu încredere în mediul office, dar nu numai.” , spune Andra Ergen, Manager Karen Millen România

5. Hainele din piele sunt un must-have în acest sezon

Pielea este în tendințe de mult timp, însă abia acum a început să fie purtată și în mediul office. De la fuste și rochii din piele, până la jachete și paltoane, opțiunile sunt numeroase. Oricare ar fi alegerea ta, acest material te ajută să ieși în evidență și să îți exprimi nonconformismul.


Designerii au ales să iasă puțin din zona de confort când vine vorba de piesele din piele, așa că au optat pentru culori precum kaki, vișiniu, maro, crem, nu doar pentru clasicul negru.

Geacă din piele cu ținte

6. Stofa și mătasea adaugă un plus de rafinament ținutei


Cu atâtea tendințe moderne și îndrăznețe, era nevoie și de ceva care să sporească rafinamentul garderobei office. Stofa și mătasea sunt două materiale cu prestanță, care dau un aer sofisticat oricărei ținute.

Piesele create din aceste două materiale ne duc cu gândul la anii ‘80, însă croiul lor este unul de actualitate.

Poartă-le cu încredere la birou pentru un look chic și elegant, perfect pentru zilele în care ai de susținut o prezentare și vrei să fii sigură pe tine.
 

Bluză din mătase cu franjuri

7. Culorile pământii sunt noul negru - Maroul domină paleta cromatică a sezonului


Pe podiumurile de modă din acest sezon sunt prezente atât culori calde, cât și culori reci, însă în ceea ce privește ținutele office, nuanțele de maro sunt predominante. Această culoare îți conferă un aer de eleganță și feminitate și este îndeajuns de versatilă pentru a putea fi folosită în multe combinații cromatice.


 

8. Sezonul acesta accentul este pus pe zona taliei, marcată prin croi sau accesorii 

Silueta tip clepsidră este râvnită de majoritatea femeilor, iar designerii au luat în considerare acest aspect și au creat multe piese care pun accent pe zona taliei, pentru a crea aspectul unei astfel de siluete. Piesele care marchează talia ei au folosit trucuri precum curele, cordoane sau un simplu croi ajustat.

Folosește acest tip de piese în ținutele tale office: combină o rochie ajustată pe talie cu perechea ta preferată de pantofi eleganți cu toc și vei obține un look fără efort, dar plin de feminitate și eleganță.


9. Look-ul metalic este in


Un alt trend îndrăzneț din acest sezon este aspectul metalic, care este folosit în special pentru ținutele de ocazie. Fie că e vorba de piese cu print-uri metalice sau de piese cu paiete metalizate, designerii nu s-au sfiit să se joace cu acest trend.

Rochie maxi cu paiete metalizate

Garderoba ta office include și ținutele pe care le porți la evenimentele work-related, cum ar fi petrecerile organizate de firma ta. În acest fel poți folosi cu succes acest trend într-un context business.


De exemplu, pentru petrecerea de Crăciun a firmei, poți purta o rochie cu aspect metalic. Croiala fluidă îți va accentua feminitatea, iar inserțiile metalice îi vor da outfitului tău doza de extravaganță de care are nevoie.

Încearcă să încorporezi aceste trenduri în ținutele tale de birou și întâmpină noul sezon cu stil și încredere în forțele proprii.

Dacă vrei să afli mai multe despre tendințele actuale în modă sau pur și simplu cauți inspirație pentru garderoba ta office, vizitează întreaga colecție de toamnă-iarnă de la Karen Millen!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod