7 ținute minimaliste cu haine pe care le ai deja

Simplitatea este trăsătura esențială a unei garderobe minimaliste. Ai nevoie de piese clasice, cu o croială simplă și culori neutre. Secretul acestui stil constă în haine puține, care pot fi asociate foarte ușor, în diferite moduri. În acest fel vei crea o mulțime de outfit-uri interesante, moderne și sofisticate, fără să stai prea mult pe gânduri dimineața, în fața dulapului cu haine. 

Iar dacă vrei să încerci trendul minimalist în această toamnă, nu este necesar să investești în noi piese vestimentare, pantofi sau accesorii. Poți folosi ceea ce ai deja în garderobă. 

Descoperă șapte tipuri de ținute minimaliste pe care să încerci folosind hainele pe care le ai în dulap:
1 din 8

Tricou, sacou și blugi

Combinația de jeanși, un tricou simplu și un sacou este potrivită pentru extrem de multe situații. Poate fi repurtată în diferite moduri de-a lungul săptămânii astfel încât să pară un look nou de fiecare dată. Înlocuiește tricoul și poartă accesoriile prin rotație în așa fel încât să obții o ținută ce pare cu totul diferită. Botinele până la glezne, care se poartă în sezonul acesta, sunt ideale pentru a completa această ținută.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod