7 accesorii care fac orice ținută mai interesantă

Dacă ai senzația că unii oameni au din naștere un talent special care îi ajută să creeze mereu ținute excelente, te înșeli. Această aptitudine se învață și trebuie să cunoști unele secrete esențiale. În ceea ce privește realizarea unor ținute deosebite, accesoriile sunt cheia.

Accesoriile îți oferă posibilitatea de a adăuga personalitate pieselor vestimentare de bază și în acest fel îți fac outfit-urile să pară mai cool. Pentru că în mod sigur le vei purta mult, ai nevoie de câteva accesorii esențiale de foarte bună calitate. Vor rezista în timp și vor arăta ca noi.

De la curelele cu logo-uri, eșarfele din mătase sau pantofii cu tocuri pătrate, descoperă unele dintre accesoriile de modă de care vei avea nevoie pentru a crea ținute sofisticate. 
1 din 8

Pantofii cu vârf pătrat

Par să fie trendul momentului și au un look modern, dar istoria pantofilor cu vârf pătrat începe încă din anii '40, când se găseau de obicei în variantă cu baretă la spate. Investește într-o pereche de pantofi cu vârful pătrat acum și în mod sigur îi vei purta ani la rând.
MAI MULT DESPRE: frumusete, tendinte, look, accesorii, moda, tinuta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod