6 trenduri de bază pentru ținute cool în primavara 2019

Dacă te simți pregătită să adopți ținutele de primăvară, atunci trebuie să afli care sunt principalele trenduri ale acestui sezon. Nu este necesar să adopți toate tendințele fircărui sezon pentru a avea ținute cool, ci doar pe cele esențiale. 

Ca de fiecare dată, sunt acele câteva elemente principale care se remarcă în moda fiecărui sezon. Iar în primăvara 2019, șase dintre ele ies în evidență. De exemplu, combinația de imprimeuri diferite a putut fi observată atât în prezentările de modă, dar și în cadrul ținutelor purtate de fashioniste.

Iată care sunt principalele tendințe pe care să le încerci în primăvara 2019:
1 din 7

Denim dublu

Acest look inspirat din moda anilor '90 a revenit în forță și arată mai bine ca niciodată. Blugii și jacheta din denim, în asociere cu un tricou simplu, te vor ajuta să creezi foarte ușor un outfit modern, de inspirație retro. Secretul unei ținute reușite în acest caz este evitarea imprimeurilor sau culorilor care să distragă atenția de la combinația denim dublu. Jeanșii supradimensionați unt o alegere bună pentru un look de actualitate. Ai grijă să asociezi aceleași nuanțe de denim pentru ca ținuta să fie una reușită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod