6 combinații de culori pentru 2021 care îți fac ținutele să pară mai scumpe

6 combinații de culori pentru 2021 care îți fac ținutele să pară mai scumpe

Ținutele monocromatice au numeroase avantaje care nu pot fi trecute cu vederea: sunt ușor de creat, au un aspect șic și te ajută să obții iluzia unei siluete alungite.
Cu toate acestea, nu putem nega efectul statement pe care îl obținem atunci când facem asocieri mai puțin obișnuite de culori în ținutele noastre. Iar unele combinații cromatice reușesc să ofere un aer prețios și sofisticat outfit-urilor noastre și le fac să pară mai scumpe decât sunt de fapt.

Asocierea diferitelor culori într-un mod original în cadrul aceleiași ținute este cea mai simplă modalitate de a adăuga un plus de prospețime stilului tău într-un nou sezon. Dacă nu știi ce combinații interesante să încerci, ținutele postate de fashioniste pe Instagram sunt întotdeauna o sursă excelentă de inspirație. 

În 2021 vom vedea tot mai des palete de culori care includ tonuri de bej și crem, care au fost în trend și anul trecut, dar și asocieri de nuanțe intense, luminoase.
Iată ce combinații de culori să incluzi în ținutele tale anul acesta:

Maro și turcoaz

Lumea modei a făcut o obsesie pentru nuanțele de maro anul trecut, când am întâlnit la tot pasul rochii tricotate, jachete, pulovere sau accesorii în această culoare. Oferă un plus de prospețime pieselor tale maro adăugând un accent de culoare turcoaz sau bleu azur.

Citește și: Ce poartă fashionistele acasă? 35 de ținute frumoase și confortabile

Violet lilic și roșu

Tonurile de violet lavandă și liliac s-au numărat printre tendințele importante ale anului trecut și par să fie la fel de populare și în 2021.
În acest an, asociază-le într-un mod neașteptat, pentru a obține un look interesant și original. O variantă inedită este aceea a purta piese violet pal în asociere cu unele de culoare roșie.

Galben muștar și roșu ruginiu

Dacă asocierea a două culori puternice, precum galben și roșu, nu te reprezintă, poți opta pentru nuanțe delicate ale acestora. De exemplu, galbenul muștar arată excelent în asociere cu roșu ruginiu. Este o combinație de culori care creează un efect retro interesant, ce amintește de stilul anilor '70.

Alb și verde smarald

Proaspete și sofisticate, albul imaculat și tonurile de verde smarald vor arăta întotdeauna excelent împreună.
Dacă alegi o astfel de combinație de culori, adaugă o curea și poșetă de culoare neagră pentru un accent cromatic, precum fashionistă norvegiana Annabel Rosendahl.

Oranj ars și bleumarin

Dacă tonurile de oranj ți se par prea puternice și nu știi cu ce ai putea să le porți, ar trebui să încerci o asociere care nu dă niciodată greș: oranj și bleumarin. În combinație cu o culoare clasică, închisă, așa cum este bleumarinul, oranjul creează un contrast deosebit.

Roz pal și bej

Aceste două culori delicate formează o combinație elegantă și feminină care te va ajuta să creezi o ținută cu aspect prețios.
Este cea mai șic modalitate de a purta nuanțe pastel. Adaugă un element îndrăzneț, precum încălțămintea cu imprimeu piele de șarpe purtată de fashionista Karina.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod