6 bluze statement care te ajută să creezi ţinute deosebite

Uneori, tot ceea ce îţi trebuie pentru a obţine o ţinută care să atragă toate privirile este un tricou, o cămaşă sau o bluză specială.
Descoperă şase topuri statement pe care trebuie să le ai în garderoba ta în acest an

Bluza în nuanţe metalice

Când vrei să ieşi în oraş dar nu ai chef să porţi o rochie sau altă ţinută sofisticată, dar nici să arăţi banal, atunci un top în nuanţe metalice strălucitoare te va salva cu siguranţă. Asociază cu o pereche de pantofi cu toc şi pantaloni negri, eleganţi, iar ţinuta ta va fi elegantă, ideală pentru petreceri. Este foarte simplu de purtat şi îţi va oferi un look sofisticat.



Bluza din dantelă, cu guler pe gât

Poţi să fii foarte sexy şi atunci când porţi pantaloni, dacă topul pe care îl alegi este o bluză din dantelă, cu guler pe gât. Nu doar că este foarte feminină şi elegantă, dar această bluză îţi oferă un aer sofisticat, aristocratic.
O poţi asocia atât cu pantaloni, cât şi cu fuste. Este o piesă vestimentară ideală pentru cinele şi întâlnirile romantice.



Bluza cu mâneci evazate

Mânecile şi manşetele care ies în evidenţă se numără printre tendinţele importante ale acestui an, iar cele evazate sunt vedetele acestui stil. O bluză cu mâneci clopot este piesa statement la care poţi apela atunci când vrei să atragi toate privirile. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a distrage atenţia de la anumite zone pe care vrei să le camuflezi, aşa cum ar fi colăceii. Deşi este o opţiune perfectă pentru o ţinută de zi, bluza cu mâneci clopot nu este o alegerea prea bună pentru o masă în oraş.
Mânecile evazate ar putea să te incomodeze şi să te pună în situaţii stânjenitoare.



Bluza cu umerii goi

Un alt trend major al anului 2017 este reprezentat de topurile şi rochiile cu umerii goi. Iar o bluză deosebită cu o astfel de croaială poate deveni fără prea mare dificultate o piesă statement a unei ţinute de zi sau chiar de seară. Optează pentru o cămaşă cu umerii goi, dar şi pentru topurile care îţi lasă un sigur umăr liber. Vei obţine acelaşi efect deosebit. O astfel de bluză se asortează de minune cu fuste elegante, dar şi cu jeanşi cu talie înaltă sau în stil boyfriend.




Bluza cu spatele gol

Un detaliu special, aşa cum este spatele gol, îi oferă unui top un farmec deosebit. Când vrei o ţinută aparent simplă, dar care să ascundă "la vedere" o doză de originalitate şi să aibă un element surpriză, atunci bluza cu spatele gol ar trebui să fie pe primul loc în lista ta de opţiuni.
Ai grijă să o porţi fără sutien sau cu un sutien ale cărui bretele nu sunt vizibile la spate, aşa cum este cel în stil X.




Bluza cu volane

Dacă anii trecuţi frajurii erau detaliile prezente pretutindeni, în 2017 volanele sunt cele care au cucerit lumea modei. Iar un top cu volane voluminoase este fără îndoială o piesă vestimentară statement care va reuşi să transforme complet o ţinută. Alege materiale cu o textură rigidă, astfel încât volanele să fie foarte bine puse în evidenţă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod