5 tinute de Revelion

Noaptea dintre ani este momentul in care ne dorim sa fim fericite, sa aratam bine si sa ne simtim excelent. Pentru a incepe noul an cu bine trebuie sa ai o stare de spirit pozitiva pe care o poti crea si cu ajutorul tinutei. 5 creatori ne-au prezentat propunerile lor vestimentare pentru petrecerea de Revelion. Alege-ti o tinuta superba, adecvata stilului tau, si care sa te faca sa te simti regina noptii.

Misterioasa

Nu vrei sa treci neobservata la petreceri dar nici nu doresti sa dezvalui celorlalti prea mult din personalitatea ta? Alege sa fii eleganta, misterioasa si fascinanta in acelasi timp, purtand o creatie semnata Romanitza. Tinuta detine toate elementele unei rochii de seara stralucitoare: imbina doua culori contrastante ciclame si negru si are o croiala deosebita. Rochia este din tafta de matase naturala in combinatie cu tulle brodat cu paiete si margele.

Senzuala

Esti sexy si indrazneata? Laura Olteanu iti propune o tinuta pe masura care te va transforma intr-o diva sexy si deosebit de senzuala. Rochia este scurta, din dantela neagra, transparenta, partea inferioara fiind realizata din matase de culoare mov. Manecile sunt ample si lungi, umerii avand volum, iar gulerul fiind realizat din broderie. Spatele este format din benzi cu cristale Swarowski, conferind tinutei o nota sofisticata si senzuala in acelasi timp.

Romantica

Daca imaginea conteaza pentru tine si preferi stilul romantic, alege o rochie semnata Agnes Toma. Noua colectie toamna-iarna 2007/2008 Agnes Toma este destinata in primul rand petrecerilor, dar nu numai. Rochia propusa este perfecta pentru evenimente mondene, club, noaptea de Revelion, cocktail-uri si baluri. Tinuta este alcatuita dintr-o rochie scurta din matase naturala pastel si un sacou auriu. In tonuri de brun, bej, gri si albastru, cu accente de auriu patinat, actuala colectie Agnes Toma dezvolta stilul anuntat la Saptamana Modei de la Iasi. Linia, materialele, elemente prezentate pe podium precum si ultimele tendinte in domeniu se regasesc, reinterpretate si adaptate.

Sic

Pentru un stil aparte, Lena Criveanu propune o tinuta din colectia "Maruca". Ea este alcatuita dintr-o rochie din triplu voal de lana cu aplicatii din organza, capa neagra plisata din satin si basc cu aplicatii organza. "Maruca" propune o combinatie originala intre minimalismul anilor `60-`70 si elemente ale vesmantului baroc si accentuat cu desene grafice de natura vegetala, preluate din portul romanesc.

Casual

Daca vrei sa ai o tinuta comoda, cu o linie clasica dar si cu elemente de originalitate, alege recomandarea facuta de Dorin Negrau. Creatorul iti propune o rochie din colectia Ella, destinata sezonului toamna-iarna 2007/2008. Rochia are o croiala lejera, este din matase si se distinge prin forma patrata a decolteului si ornamentele din benzi de cristal din matasa naturala. O poti purta cu ciorapi negri grosi din matase.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amdreea pe 18 Dec 2008, 13:01
    Tinute super dragute

    http://www.cosmocity.ro/moda/69-5-tinute-pentru-petrecerea-de-craciun.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod