5 pulovere în tendințe pentru toamnă-iarnă 2019

Știi că a venit cu adevărat toamna atunci când îți cumperi un pulover nou. Această piesă vestimentară esențială pentru sezonul rece te ajută să-ți adaptezi perfect ținutele la temperatura de afară. De exemplu, un pulover supradimensionat completează excelent o ținută cu rochie vaporoasă de vară. Reușești astfel să porți în continuare rochiile tale preferate, dar fără să sacrifici confortul termic.

Puloverele care domină tendințele în sezonul toamnă-iarnă 2019/2020 sunt cele masive și cele de inspirație retro.
Printre acestea se numără modele de tricotaje cu istorie, precum cele romb, cunoscute drept Argyle.

Marile branduri și influencerii din lumea modei au adus în atenție stiluri de pulovere cu modele și împletituri care au o istorie bogată și care te ajută să creezi look-uri cu un aer retro sofisticat.  De asemenea, culorile și formele deosebite sunt în tendințe sezonul acesta. Iată ce pulovere se poartă în toamna 2019: 
1 din 6

Pulovere verzi

Acesta este unul dintre trendurile care încep să-și facă apariția treptat la prezentările de modă, în colecțiile brandurilor accesibile și în imaginile postate pe rețelele de socializare de fashionistele din întreaga lume. Puloverele de culoare verde crud, o nuanță pe care ne-am aștepta să o vedem în special primăvara și mai puțin în sezonul rece, au devenit rapid un must-have pentru pasionatele de modă. Nuanța preferată a tuturor pare să fie o combinație frumoasă între verde crud și lime. Un pulover în această nuanță de verde se potrivește de minune cu jeanșii tăi clasici, dar și cu rochiile de vară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod