5 piese vestimentare tricotate care se poartă în acest sezon

Rochiile tricotate, cardiganul și puloverele în culori intense se numără printre piesele în tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020. Află ce modele să alegi.

Zilele mai scurte și mai întunecate, temperaturile scăzute și vremea ploioasă ne îndeamnă să alegem haine groase și călduroase, în care să ne simțim confortabil. Iar hainele tricotate ne oferă toate acestea.

Dacă îți pregătești garderoba pentru iarnă, atunci sigur vrei să știi care sunt tricotajele pe care merită să le inlcuzi în ținutele tale în acest sezon. Fashionistele de pe Instagram sunt întotdeauna o sursă bună de inspirație, iar hainele purtate de ele devin rapid trenduri importante în lumea modei. În ceea ce privește hainele tricotate, există câteva piese care s-au făcut remarcate pentru toamnă-iarnă 2019/2020, și nu este vorba despre puloverele clasice, în culori neutre. De la compleuri tricotate formate din fustă și top tricotate, la rochii sau veste care adaugă un plus de originalitate ținutelor tale pentru vreme rece, ai la dispoziție câteva trenduri interesante pe care merită să le încerci.

Descoperă cinci piese vestimentare tricotate care se poartă în acest sezon:

Rochia tricotată

 

Rochia tricotată a revenit spectaculos în trend toamna aceasta. Având în vedere că se potrivesc atât de bine cu cizmele până la genunchi, rochiile de tip pulover sunt excelente pentru ținutele de zi, dar și pentru cele de birou sau pentru ieșirile în oraș cu prietenii în serile friguroase. Sunt foarte ușor de purtat, confortabile și versatile încât în mod sigur vei include mai multe modele în garderoba ta de toamnă și iarnă.

Vestele tricotate

 

Au un aspect retro, însă se potrivesc de minune cu ținutele moderne pentru sezonul rece. Vestele tricotate pot fi observate tot mai des pe Instagram, fiind purtate de numeroase fashioniste și influencerițe. Fie că alegi un model minimalist, fie că optezi pentru o vestă cu o împletitură în stil vintage, în mod sigur această piesă vestimentară se va încadra perfect în outfiturile tale pentru zile cu temperaturi scăzute.

Cardiganul


Nu realizezi cât de practic și versatil este cardiganul până când nu vine sezonul rece.
Acest tip de pulover deschis în partea din față a fost întotdeauna piesa ta de rezistență în zilele mai reci de primăvară și toamnă. Te ajută să completezi orice ținută de zi și îți oferă acel confort de care ai nevoie când vremea este urâtă. În acest sezon poți purta cardiganul într-un mod inedit, pe post de top, în loc să-l iei deasupra unei bluze sau cămăși. Bagă-l în fustă sau în pantaloni pentru a obține efectul vizual de talie alungită. Culorile neutre precum alb, bej, camel sau gri nu se demodează niciodată, însă în acest an se poartă cardiganele în culori vii, intense, așa cum sunt roșul, rozul, albastrul saturat sau nuanțele de verde.

Compleurile tricotate


Un stil inedit care se remarcă toamna aceasta este cel al compleurilor din piese tricotate. Arată atât de bine, sunt cât se poate de confortabile și ușor de purtat încât ne întrebăm cum de nu ne-am gândit la asta mai devreme.
Te ajută să creezi rapid unele dintre cele mai chic ținute, fără să te străduiești deloc. Un compleu tricotat se potrivește pentru ținutele de zi, pentru cele pentru birou sau chiar și pentru seară. Fie că optezi pentru combinația de fustă și top sau pantaloni și top, vei arăta în mod sigur elegant și sofisticat. Se asortează foarte bine cu botinele până la glezne sau cu pantofii sport masivi care se poartă anul acesta.

Pulovere în culori intense


Nuanțele neon au fost în tendințe câteva sezoane la rând. Nu ne-am fi așteptat să se mențină în trend și în sezonul rece, însă marii creatori de modă ne-au demonstrat cât de bine arată culorile intense atunci când sunt incluse în ținute de iarnă. Chiar dacă nu alegi tonuri neon, ci optezi pentru culori puternice dar echilibrate, cea mai simplă modalitate de a le include în ținutele tale este sub forma puloverelor tricotate.
Nuanțele de oranj, verde lime, galben sau roz fucsia sunt excelente pentru a aduce mai multă culoare în garderoba ta pentru sezonul rece.

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod