semne ca vrea sa te paraseasca

5 semne că vrea să te părăsească pentru totdeauna

Uneori, cea mai grea parte a despărţirii are loc înainte de a se produce separarea propriu-zisă.
Dacă eşti implicată într-o relaţie de mult timp, poate fi greu să ieşi din ea, chiar dacă şi tu îţi doreşti acest lucru. Cele mai grele sunt lunile de dinaintea separării definitive. Încet, dar sigur, partenerul tău începe să iasă din relaţia pe care aţi construit-o împreună şi asta doare mai mult decât despărţirea în sine.

Atunci, începi să realizezi că partenerul tău demontează tot ce aţi construit împreună doar prin nepăsarea sa. Poţi să suferi mult mai puţin dacă recunoşti semnele care indică faptul că urmează să te părăsească, pentru că astfel poţi să spui tu stop înaintea lui sau să fii pregătită pentru momentul în care îşi va lua bagajele şi va pleca.

5 semne că vrea să te părăsească pentru totdeauna


Comunicarea nu mai este aceeaşi

Dacă obişnuiaţi să vorbiţi constant, prin mesaje sau apeluri, vei observa imediat schimbarea.
Îi trimiţi un sms la prânz şi dacă îţi răspunde spre seară, atunci este un miracol. Faptul că abia mai dai de el este un indiciu clar că fuge de tine.

Începe să anuleze planurile tot mai des

Anulează sau reprogramează planurile tot timpul pentru că se pregăteşte pentur momentul în care nu te va mai vedea niciodată. Când vine vorba de petrecerea timpului împreună, există atât de multe lucruri pe care ar prefera să le facă, numai să nu se întâlnească cu tine.

Vorbeşte mult mai mult despre munca lui

Deodată a devenit obsedat de jobul său şi îşi priveşte cariera cu mult mai mult interes.
Şi tu munceşti, dar cumva, încerci să faci ca lucrurile să fie ok şi în viaţa personală. Dacă te ignoră pentru muncă, o face pentru că se pregăteşte să te părăsească şi caută un motiv bun pentru a se scuza.

Îşi exprimă nevoia de a se concentra mai mult pe hobby-urile sale

Haltere, baschet, ieşit la bere cu băieţii sunt doar câteva subiecte de discuţie pe care a început să le abordeze tot mai des. Atunci când un tip caută o cale de ieşire, chiar şi cele mai banale hobby-uri vor deveni brusc interesante pentru el, doar pentru că nu vrea să-şi mai petreacă timpul cu tine.
Un bărbat care vrea să iasă dintr-o relaţie îşi pierde capacitatea de multitasking.

Aşteaptă până în ultima clipă pentru a confirma planurile

Ar trebui să ieşiţi în seara asta, ceea ce înseamnă că trebuie să ştii când să fii gata, însă el nu îţi dă niciun semn decât când e foarte târziu. Astfel nu vă mai vedeţi, lucru pe care şi intenţionează să îl obţină pentru că vrea să scape de tine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod