4 tipuri de poșete care se potrivesc cu orice ținută

Atunci când îți cumperi haine sau accesorii, trebuie să alegi piese care pot fi purtate în cât mai multe variante și pe care le poți include în cât mai multe ținute.
Acest lucru este cu atât mai important în ceea ce privește gențile și poșetele. Astfel de accesorii funcționale sunt de nelipsit din garderobă. Pentru că nu este o variantă prea bună să investești în zeci de poșete, este esențial să alegi piese care pot fi purtate cu majoritatea ținutelor tale. Cu cât îți este mai ușor să incluzi o geantă în ținutele tale, cu atât mai bine. 

O variantă optimă de a bifa această cerință este să optezi pentru modele de poșete clasice, în culori neutre sau unele care oferă un accent de culoare. De exemplu, gențile negre, gri, bleumarin, camel sau cele în tonuri îndrăznețe te vor ajuta să îți completezi perfect ținutele. 

De asemenea, evită trendurile efemere care te fac să investești în piese ce se vor demoda rapid și pe care le vei purta un sezon sau cel mult un an.
O altă greșeală este să alegi genți sau poșete care nu sunt practice, precum micropoșetele în care îți încap cheile și cam atât. Nici gențile exagerat de mari nu sunt o variantă prea bună. Deși îți permit să iei cu tine cât mai multe obiecte, pot deveni foarte grele și incomode.

Pe de altă parte, calitatea genților tale este la fel de importantă precum modelul. Cumpără-ți genți din piele, realizate impecabil, care vor rezista ani la rând fără să pară vechi sau neîngrijite. În cazul în care prețurile mai mari te sperie, gândește-te că în locul a trei poșete de calitate proastă poți să-ți cumperi una foarte bună, care să arate impecabil după numeroase purtări.

Nu în ultimul rând, alege genți care se potrivesc stilului tău vestimentar.
De exemplu, nu investi într-o poșetă plic dacă nu porți astfel de piese de obicei. 

Colecția ta de genți și poșete trebuie să includă modele cât mai variante, ce se vor putea integra în diferite stiluri de ținute, de la cele pentru birou, pentru outfit-uri de zi și timp liber, pentru evenimente speciale sau vacanțe.

Iată patru modele de poșete care se potrivesc cu numeroase ținute:


Geanta neagră, clasică

Indiferent de culorile pe care le porți, o poșetă neagră se va integra perfect în ținutele tale. Alege un model simplu, de dimensiuni medii, fie cu mâner sau curea pentru umăr. O poșetă cu aspect minimalist este foarte simplu de inclus în orice ținută și îți va face orice look să pară mult mai chic.

Geantă de culoare coniac



Nuanțele de coniac sau camel sunt culori neutre, care pot completa ținutele fără să distragă atenția de la piesele centrale. De exemplu, o geantă camel poate face ca o ținută formată din rochie cămașă și sandale simple să arate uimitor de bine.
Astfel de genți se potrivesc la fel de bine și pentru ținutele de birou.

Geanta coș



Pentru timp liber, vacanțe sau chiar o sesiune de shopping, geanta de tip coș este una dintre cele mai bune alegeri. Acest model de poșetă este în tendințe deja de câțiva ani și nu pare să se demodeze prea curând. Arată foarte bine în combinație cu ținutele tale relaxate de vară, dar și cu cele boeme de toamnă, completând outfit-uri care includ rochii cămașă, rochii vapoaroase, jeanși cu topuri sau cămăși.

Poșeta într-o culoare puternică



Cea mai bună variantă de a purta o geantă puternic colorată este în asociere cu alte nuanțe îndrăznețe. De asemenea, o astfel de poșetă colorată arată excelent în asociere cu imprimeuri de orice tip.
Dar pentru a crea un efect de ținută atent construită, asigură-te că nuanța poșetei tale este inclusă și în modelul imprimeului pe care îl porți.
 
Foto: whowhatwear.co.uk; Instagram 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod