4 imprimeuri care se poartă în sezonul primăvară-vară 2021

Imprimeurile sunt cele care oferă personalitate și originalitate ținutelor noastre.
În sezonul primăvară-vară 2021 se fac remarcate câteva printuri interesante, pe care le întâlnim tot mai des atât în colecțiile propuse de marile case de modă, cât și în ținutele purtate de influenceri. 

Sunt diferite de imprimeurile clasice pe care le purtăm de obicei în sezonul cald, precum cele florale care nu se demodează niciodată sau imprimeul cu buline. 2021 aduce în prim plan modele îndrăznețe și interesante, inspirate în special de moda anilor '70. Este vorba despre printuri psihedelice, în culori intense, modele abstracte și până la cele de tip tablă de șah.

Citește și: Ce ținute poartă fashionistele în această primăvară. 35 de idei


Imprimeurile în stil psihedelic, inspirate de anii '70

Modelele abstracte de tip psihedelic și-au făcut apariția în moda acestui sezon și par să fi devenit preferatele fashionistelor. Serialele de succes lansate anul acesta au un cuvânt important de spus, influențând tendințele în modă pentru sezonul primăvară-vară 2021.
Ținutele pe care le-am văzut în seriale precum „Gambitul Damei” sau „Șarpele” au fost o sursă puternică de inspirație pentru lumea modei, mulți influenceri optând pentru piese care amintesc de anii '50-'70. Imprimeurile psihedelice se remarcă prin culori puternice și sunt adesea multicolore, ceea ce le face perfecte pentru sezonul cald. Poți opta pentru pantaloni, topuri sau rochii cu astfel de printuri statement.

Carouri tablă de șah

Imprimeul de tip tablă de șah este întâlnit cel mai des în varianta alb și negru, însă în acest sezon îl vom vedea în numeroase combinații de culori.
Se poartă în special cele în tonuri pastelate sau în asocieri de culori saturate care amplifică aspectul vintage al acestui tip de imprimeu. Topurile, costumele și salopetele arată excelent în carouri șah și sunt perfecte pentru a oferi un plus de originalitate ținutelor tale. 

Onduleuri

Un alt trend retro este cel al materialelor cu onduleuri imprimate ce amintesc de forma valurilor și a dunelor de nisip. Le vei găsi în numeroase variante de culori în acest sezon, în special în cazul rochiilor, fustelor și salopetelor. Optează pentru o rochie sau fustă largă dintr-un material vaporos pentru a obține un efect hipnotizant amplificat de fiecare mișcare.
Branduri precum Zara, H&M, House of Sunny sau Monki au inclus în colecțiile lor pentru acest sezon piese cu astfel de imprimeuri.

Imprimeuri florale abstracte

Motivele florale nu aveau cum să lipsească din trendurile pentru sezonul cald. În afara celor clasice, cu motive florale și botanice delicate sau statement, în primăvara și vara 2021 sunt în tendințe modelele florale abstracte, care au un look modern și interesant. Este vorba despre flori stilizate, în nuanțe intense sau în tonuri pastelate, pe care le poți include cu ușurință în ținutele tale pentru primăvară și vară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod