20 de idei pentru tatuaje pe ceafă

Când iei decizia de a-ți face un tatuaj sunt mulți factori de care trebuie să ții cont. În primul rând, alegerea modelului care îți place și ceea ce simbolizează pentru tine.
Urmează apoi dimensiunea tatuajului, culorile dorite și mai ales zona corpului pe care vrei să-l faci.

În cazul în care vrei ca tatuajul tău să fie unul discret, într-o zonă nu foarte vizibilă, atunci un tatuaj pe ceafă este alegerea ideală. Una dintre cele mai mari griji ale celor care își fac tatuaje este aceea că se vor plictisi de desenul de pe pielea lor dacă îl vor vedea permanent. Dar când alegi un tatuaj pe ceafă, elimini practic această problemă. Îți vei vedea tatuajul numai dacă te uiți în oglindă.

De obicei tatuajele de pe ceafă sunt discrete, iar stilul minimalist, reprezentat de desene în linii cât mai simple adesea fără culoare, se potrivește cel mai bine acestei zone.

Un alt truc la care poți apela atunci când ai un tatuaj pe ceafă este coafura.
De fiecare dată când vrei ca tatuajul tău să poată fi observat îți poți prinde părul astfel încât să fie vizibil și îl poți ascunde lăsând părul desprins pe spate când nu vrei să se observe.

Descoperă câteva modele interesante de tatuaje care pot fi realizate pe ceafă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod