10 trucuri de stil care îți fac picioarele să pară mai lungi

10 trucuri de stil care îți fac picioarele să pară mai lungi

Stiliștii știu exact cum să se folosească de trucuri și iluzii optice pentru a pune în evidență formele corpului și pentru a face o siluetă să pară perfectă.
Și pentru că multe femei își doresc să aibă picioare lungi și sexy precum modelele care defilează pe podiumurile de prezentare, specialiștii au descoperit trucuri vestimentare care creează acest efect chiar și în cazul mignonelor. 

Iată ce trucuri de stil să încerci pentru ca picioarele tale să pară mai lungi:




1. Pantofii decupați spre vârfuri te avantajează mai mult decât cei care îți acoperă o mare parte a piciorului. Acest truc funcționează prin efectul de alungire și de continuitate pe care zona adânc decupată îl creează.



2. Lungimea ideală a pantalonilor este de asemenea extrem de importantă. Pantalonii scurtați fac picioarele să pară mai scurte, la fel și cei foarte lungi, care ating pământul.
Aceștia din urmă te avantajează numai dacă sunt evazați și porți pantofi sau sandale cu platformă. 

Citește și: 10 articole vestimentare inteligente care ne uşurează viaţa



3. Bagă topul în pantaloni în partea din față. Va face ca partea superioară a corpului să pară mai scurtă și picioarele să aibă un aspect alungit. Este un truc folosit intens de fashioniste și vedete.



4. Alege linii verticale, în locul celor orizontale. Acestea creează efectul vizual de alungire pentru că atrag privirea pe verticală. Pantalonii cu dungi verticale subțiri sunt de preferat în locul celor cu dungi late, care adaugă volum.



5.
Optează pentru pantalonii cu talie înaltă în locul celor cu talie joasă.
Continuitatea oferită de pantalonii cu talie înaltă va face ca picioarele tale să pară mai lungi, fiind un truc foarte ușor de pus în practică. Asociază-i cu un top scurt sau bagă topul în pantaloni în partea din față pentru a amplifica efectul.



6. Încearcă ținutele monocromatice. O ținută monocromatică este ideală dacă vrei să pari mai înaltă. Aceeași culoare de sus până jos creează un efect de alungire și îți va face picioarele să pară mai lungi. Poți alege nuanțe diferite ale aceleiași culori pentru un look interesant și original.



7.
Jeanșii skinny fac picioarele să pară mai lungi, mai ales atunci când sunt într-o culoare închisă.




8. Pantofii cu toc au fost întotdeauna trucul la care au apelat femeile care și-au dorit să pară mai înalte. Îți oferă câțiva centimetri buni în plus, dar secretul este să alegi pantofii care te avantajează cel mai mult. Optează pentru pantofii decupați spre vârfuri, cu vârf ascuțit.



9. Alege pantofi nude sau pantofi care se asortează cu nuanța ținutei. În acest fel picioarele nu vor fi împărțite vizual din cauza diferenței de culoare.



10.
Lungimea rochiilor și fustelor pe care le porți este, de asemenea, foarte importantă.
Ar trebui ca tivul fustei să ajungă până deasupra genunchilor. Poți opta și pentru rochii și fuste maxi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod