10 ținute confortabile de vară cu piese pe care le ai deja

10 ținute confortabile de vară cu piese pe care le ai deja

Nu contează câte haine ai, ci cum le asociezi. Îți poți construi numeroase outfit-uri folosind numai câteva piese vestimentare de bază, pe care sigur le ai deja.
Confortul trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, cu atât mai mult în zilele caniculare de vară, indiferent care sunt tendințele momentului. De aceea, este suficient să ai în garderobă câteva piese esențiale pe care să le poți combina pentru a obține cât mai multe ținute interesante. Iată ce asocieri să faci pentru outfit-uri stylish de vară:

Rochie midi și sandale



Este una dintre combinațiile clasice de vară, indiferent ce tip de rochie alegi. Sezonul acesta se poartă rochiile midi petrecute, cele cu imprimeuri florale sau imprimeuri retro. Alege sandale cu barete subțiri, într-o nuanță neutră precum alb, negru, crem sau bej. Le poți asocia cu orice rochie din colecția ta.

Maiou, pantaloni scurți și cămașă



În mod sigur ai aceste piese vestimentare în garderobă.
Asociază o pereche de pantaloni scurți cu un maiou și completează look-ul cu o cămașă lejeră. Albul și nuanțele deschise sunt cele mai bune variante pentru sezonul cald. Nu doar că îți oferă un aer de prospețime care se asortează perfect cu zilele de vară, dar în același timp te protejează de temperaturile ridicate.

Eșarfă în loc de top, jeanși și pantofi sport



În această vară se poartă eșarfa în loc de top, un stil extrem de simplu, pe care îl poți pune în practică fără să investești într-o piesă vestimentară nouă. Leagă o eșarfă în jurul bustului pentru a obține un top interesant, în tendințe.

Maiou, fustă scurtă de tenis și pantofi sport



Asociază un maiou simplu cu o fustă scurtă și completează cu o pereche de pantofi sport pentru a obține o ținută fresh de vară.
Este un look inspirat de echipamentele feminine de tenis și arată excelent în variantă albă.

Rochie mini și papuci mules



Papucii mules nu par să se demodeze prea curând, fiind în tendințe deja de multe sezoane. Pune-i în evidență purtând o rochie mini de vară, cu imprimeu colorat și interesant.

Pantaloni scurți eleganți, maiou și sandale



O altă opțiune ideală pentru zilele toride de vară este combinația formată din maiou mulat, pantaloni scurți cu o croială elegantă și sandale cu barete subțiri. Poți opta pentru sandale cu talpă joasă, dar arată mult mai bine dacă optezi pentru sandale cu toc sau cu platformă.

Maiou simplu, pantaloni largi și papuci



Pantalonii din stofă pot fi purtați și vara, mai ales dacă ai o pereche cu o croială largă sau ușor evazată.
Se potrivesc foarte bine cu un maiou clasic, alb, și cu papuci cu talpă joasă.

Rochie mini, cămașă legată în talie și sandale cu talpă joasă



În acest caz, cămașa legată în jurul taliei este accentul care oferă originalitate și prospețime ținutei. Leagă o cămașă albă în talie, pe care o poți purta peste rochie pe măsură ce atmosfera se răcorește seara. Pentru că este o ținută practică și versatilă, este o opțiune ideală pentru ținutele din zilele de vacanță.

Jeanși, maiou alb și cămașă



Această ținută este potrivită nu numai pentru vară, ci și pentru zilele ceva mai calde de la început de toamnă. Asociază un maiou simplu, clasic, cu o pereche de jeanși într-o nuanță deschisă și completează ținuta cu o cămașă pe care să o porți descheiată, peste maiou.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod