10 idei ca să obții combinații stylish cu piesele din catifea

Catifeaua conferă un look rafinat când este purtată corect, iar în acest sezon poți să profiți la maximum ca să obții combinații interesante folosind piesele din catifea.
Cu ajutorul fustelor sau o rochiilor din catifea poți să obții un look stylish care va atrage privirile oricui. Sunt piesele potrivite pentru perioada sărbătorilor de iarnă, fiind perfecte pentru petreceri sau reuniuni în familie. În funcție de combinațiile pe care le faci poți să obții un look casual sau unul elegant atunci când apelezi la bijuterii. 

O rochie midi petrecută combinată cu o pereche de cizme este genunchi este o ținută câștigătoare la care poți apela cu încredere, deoarece vei avea un look elegant și stylish.
Nu uita nici de costumul din catifea dacă preferi ținutele mai masculine, deoarece pot să arate excelent în combinații simple și cu accesoriile potrivite.

Pantalonii culottes din catifea de culoare aurie se combină foarte bine cu o pereche de botine nude cu toc și o bluză albă cu guler larg. Este o ținută simplă și elegantă, în același timp.

Un blazer din catifea va merge de minune în combinație cu o bluză groasă și blugi, dar și la o fustă midi cu pliseuri.

Fustele scurte din catifea, largi sau mulate pot să construiască o ținută perfectă împreună cu un dres opac, botine sau bocanci, cămăși/malete/pulovere și un palton oversize sau tomboy. 
 
Inspiră-te din galeria de mai sus pentru a face cele mai bune combinații folosind piesele din catifea! 

Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod