Inovația care ține pasul cu moda

Hainele noastre se schimbă în fiecare sezon, iar materialele inovatoare pe care le găsim astăzi în orice magazin, ne diversifică garderoba cu fiecare piesă achiziționată.

Anual apar zeci de noi țesături, combinații de fibre textile, nenumărate procedee de imprimare, colorare și tratare a materialelor, iar hainele devin tot mai frumoase, mai performante, mai spectaculoase. Cu ajutorul noilor tehnologii, orice e posibil. Aproape orice formă, textură sau culoare poate fi acum reprodusă pe un material textil.

Vedem și simțim schimbările din modă pe pielea noastră în fiecare zi, dar cum se reflectă ele în domeniul îngrijirii hainelor? În 2014, Ariel a lansat un studiu realizat pentru a afla exact care sunt nevoile și, mai ales, care sunt așteptările noastre.

Studiul realizat în țările din Europa de Est, inclusiv în Romania, arată că, pentru 80% dintre noi, spălarea hainelor este un proces îndelungat ce implică folosirea mai multor produse, iar 79% dintre noi folosim produse speciale pentru îndepărtarea petelor. 67% dintre noi ne înnoim garderoba cu până la 20 de piese anual, iar 70% dintre noi ne dorim să folosim cea mai nouă tehnologie pentru îngrijirea hainelor.

Ariel Pudră Lichidă este inovația gândită pentru a ține pasul cu toate schimbările din garderoba noastră, dar și cu stilul nostru de viață. Ariel Pudră Lichidă îmbină toate calitățile detergentului pudră cu beneficiile celui lichid, oferind curățar eputernică și, în același timp,  protecție pentru frumusețea noilor materiale.
Fiind îmbogățit cu formula ‘Deep Clean Complex’, Ariel Pudră Lichidă atacă petele dificile sau de grăsime fără să fie dur cu materialul hainelor tale.În plus, noul Ariel este prevăzut cu un capac pentru dozarea și aplicarea direct pe pată, cu lamele abrazive care conduc detergentul în interiorul fibrei pentru a înlătura orice pată, eliminând astfel compromisul între haine curate, îndepărtarea petelor dificile și protejarea materialelor.

Formula Deep Clean Complex

Evoluția rapidă a tehnologiei a devenit deja un fenomen comun, iar în modă, „inovația” este cuvântul - cheie în fiecare sezon.
Materiale care până de curând erau doar experimentale se găsesc acum pe rafturile magazinelor, iar formulele de îngrijire cunoscute trebuie să se adapteze la diversitatea noilor materiale. Pentru a aduce la un loc cele mai bune rezultate în îngrjirea și curățarea hainelor, experții P&G au dezvoltat formula DEEP CLEAN COMPLEX, un amestec de enzime, polimeri și agenți puternici care aduc impuritățile la suprafață. Acest complex atacă petele dificile sau de grăsime, dar fără a fi dur cu hainele tale, având astfel capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete în timp ce protejează fibrele materialelor, culorile, printurile și contrastele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod