Video Music Awards - moda si muzica de top

Covorul rosu din Miami a fost impanzit cu vedete, care de care mai stilate si mai stralucitoare, cu ocazia MTV Video Music Awards. Fara discriminare fata de genurile muzicale pe care le reprezinta, numitorul comun al vedetelor muzicale a fost dorinta de a epata prin eleganta...



Christina Aguilera a fost cu siguranta o senzatie a covorului rosu. Tinuta ei arginie, in stilul anilor '50, coafura, machiajul si atitudinea a la Marilyn, ne arata ca nu strica niciodata sa imprumuti din stilul unui "icon". Christina Milian, celebra datorita hit-ului r&b "Dip it low", este acuzata de multa lume ca ar copia-o pe Beyonce. La premii, amandoua divele au avut rochii aurii si foarte decoltate. Oare care este mai stralucitoare?



Jessica Simpson s-a etalat cu o rochie alba cu partea superioara accesorizata puternic cu paiete, cu o tunsoare noua si cu sotul ei la brat. Paris, mostenitoarea imperiului Hilton si omniprezenta la evenimentele de acest gen, a ales o tinuta princiara - o rochie lunga din voal crem si cu striatii argintii. Carmen Electra a optat pentru o rochie alba ce contrasteaza atat de frumos cu tenul bronzat si a mizat si ea pe un decolteu impozant si impodobit cu bijuterii in stil "vintage".



Cantareata soul si r&b Alicia Keys a ales o rochie lunga cu trena, de un alb satinat cu detalii grena si argintii, ce creeaza o armonie perfecta cu tenul ei de abanos. Insa coafura in stil afro nu a fost in ton cu tinuta de gala. Noua senzatie pop, Hilary Duff, fiind pentru prima oara in viata ei ca VIP la acest eveniment, a mers la sigur cu "little black dress" si s-a accesorizat cu multe bijuterii din aur. J Lo, mereu pregatita sa lanseze un nou "trend", s-a afisat cu o rochie vernil mulata, satinata si cu detalii din paiete maro. De remarcat a fost palaria cu borul lat, probabil folosita ca scut impotriva soarelui din Miami.



Fergie de la Black Eyed Peas a ales un "look punk", probabil pentru a fi in ton cu restul formatiei, care si-a facut o aparitie spectaculoasa pe motociclete. Insa nu au fost foarte apreciate bretelele sutienului "la vedere", cand topul cerea "fara". Ashanti s-a afisat cu o rochie neagra si decoltata, insa pentru a nu-si pierde din alura sa hip-hop, a purtat o pereche de pantaloni scurti sub rochia foarte crapata. Gwen Stefani a intruchipat inca o data glamourul hollywoodian al anilor '30, cu un corset turcoaz foarte decoltat, o coafura buclata, angelica si cu trandafiri rosii in par.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod