Vedete cu pantofi moderni

Vedetele de peste Ocean au reprezentat si reprezinta in continuare un model pentru femeile din Romania. De asemenea, ele sunt cele care etaleaza pentru prima data tendintele dintr-un nou sezon.
Vedetele de peste Ocean au reprezentat si reprezinta in continuare un model pentru femeile din Romania. De asemenea, ele sunt cele care etaleaza pentru prima data tendintele dintr-un nou sezon. Astazi iti propun sa vedem care sunt stilurile, in materie de incaltaminte, pe care le adopta unele dintre cele mai importante vedete din strainatate si apoi astept sa-mi spui care sunt pe placul tau.

Hai sa vedem ce propune Jessica Biel...


Tanara actrita merge, in ceea ce priveste incaltamintea, pe un stil sexi care o ajuta sa-si "scoata din anonimat" outfit-ul, comun in rest. Ea a ales sa poarte o pereche de sandale platforma, create dintr-o dantela folosita in special pentru lenjeria intima. Aceasta pereche de accesorii a fost creata de Oscar de la Renta.

... iata ca Jessica Parker nu se dezminte


Binecunoscuta actrita care a facut ravagii cu seria "Sex and the City" si care ne-a obisnuit chiar si acolo ca tendintele ii ghideaza viata, propune o pereche de sandale extrem de moderne, care vor fi in prim plan in sezonul cald. Revenim asadar la talpa groasa din lemn, o adevarata nebunie in anii '70, cu tocurile patrate si inalte.
In plus, acest model a fost imbunatatit cu o serie de curele care infasoara si pun in evidenta glezna, foarte importanta atunci cand vine vorba despre aspectul unei femei. Creatorul acestei perechi este brandul suedez Hasbeens.

Cine este rock anul acesta? Raspuns corect: Vanessa Hudgens...


... sau cel putin asta inspira stilul sandalelor pe care le-a ales. Nu este nimic gresit, pentru ca este o alta tendinta extrem de uzitata incepand cu iarna trecuta si continuata in aceasta vara sunt capsele, fermoarele, cataramele. Exact asa arata ca si design perechea de pantofi aleasa de Hudgens, o pereche cu o talpa platforma, banala de altfel. Creatie Cynthia Vincent.

Dakota Fanning, pastreaza linia...


...evident ca o ajuta si varsta, ea fiind foarte tanara. Actrita a ales o pereche de sandale create de Brian Atwood.
De asemenea, aceste accesorii se evidentiaza prin acelasi stil rock, cu tinte, capse, adus in prim plan de creatiile Cynthia Vincent, pentru Vanessa Hudgens.

Reese Witherspoon alege comoditatea...


...incaltandu-se cu o pereche de pantofi comozi, cu un toc subtire, dar foarte mic. Perfecte pentru aceasa vara daca le purtam la o pereche de blugi si un top casual.

Jennifer Aniston, pur si simplu eleganta


Actrita are un stil, fara doar si poate, iar acesta i se potriveste manusa. Astfel, de aceasta data a ales sa poarte o pereche de sandale "pretioase", glamour, un calapod normal si cu un toc destul de mic, dar foarte sexi. Sandalele sunt de fapt niste barete care-i imbraca degetele, iar autorul lor este Ferragamo.


Jessica Alba, un look linistit


Daca faci parte din categoria femeilor comode, care nu s-ar "urca" pe tocuri pentru nimic in lume, atunci sfatul meu este sa urmezi exemplu Jessicai Alba. Ea a ales o pereche de balerini extrem de comozi, perfecti pentru o plimbare in aer liber.

Iata si sandalele bijuterie...


Aduse in fata noastra de Malin Akerman. Platforma, margelute si multe cristale, aceasta este combinatia sigura care iti va asigura o pereche de sandale glamour.
Reteta a dat-o brand-ul Miu Miu.

Pantofi una cu piciorul


Aceasta este alegerea Victoriei Beckham, renumita pentru atentia deosebita pe care o da accesoriilor. Ea propune o pereche de pantofi nude, cu platforma si toc inalt, cu varful tesit si cu degetele complet acoperite. Cel care i-a imbracat... degetele doamnei Beckham este Brian Atwood.

Astept sa-mi spui care sunt pantofii care-ti plac cel mai mult...

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • giulia7 pe 23 Iun 2010, 18:37
    bv andreea

    chiar are dreptate ...dar totusi gusturile nu de discuta

    0
    0

  • o cititoare pe 5 Mai 2010, 18:06
    Fir-ar sa fie de virgule...

    ... cand sunt unde nu trebuie, cand nu sunt unde trebuie. Perseverati...

    0
    0

  • Andreea pe 29 Apr 2010, 19:04
    .....

    Vanessa Hudgens si Jessica Biel au cei mai marfa panntofi:X

    0
    0

  • ileana.voicu pe 29 Apr 2010, 10:08
    problema tehnica

    Buna ziua. Din pacate in articolul de astazi s-a strecurat o greseala. Din cauza unei probleme tehnice pozele din galerie au fost redimensionate automat. Acesta este motivul pentru care nu se vedeau pantofii. Acum lucrurile s-au rezolvat. In curand pozele vor fi modificate in asa fel incat pantofii sa iasa si mai bine in evidenta. Multumim

    0
    0

  • maurica pe 29 Apr 2010, 10:05
    ok,..

    Ok,..scuze!Acum am deschis galeria !Inca odata scuze ,..sunt intra-devar draguti .

    0
    0

  • maurica pe 29 Apr 2010, 10:00
    care pantofi???

    Dca cele care am apucat cat de cat moda anilor 70 ne mai putem da seama despre ce e vorba ,adaugand in imaginate margele ,catarame si curele,..nu stiu zau cele mai tinerele ,care sunt in masura sa mai poarte asa ceva au de unde se inspira ,..apropo de acest articol si de frumoasa galerie foto care expune dragut ce-i drept ,..partea de sus a corpului celebrelor vedete .:)))))

    0
    0

  • luci5555 pe 29 Apr 2010, 09:59
    pantofi

    cei mai frumosi sunt cei ai Victoriei Beckham

    0
    1

  • Mari pe 29 Apr 2010, 09:06
    Super pantofi!

    Tot cautam pozele cu pantofi...Profesionist articol!

    0
    1

  • andreea pe 29 Apr 2010, 08:18
    si

    si pantofii ? adica pozele cu pantofi ? sau trebuie sa ni le imaginam :))) foarte haios draguta de tine (Ileana Voicu Ghinea) ai vrut sa faci si tu ceva frumos dar n-a iesit ...mai incearca

    1
    0

  • :)) pe 29 Apr 2010, 03:34
    :))

    ce fain.. articol despre pantofi "celebri", galerie foto .. fara pantofi.. "celebri" incercati si voi sa deschideti galeria, se vede totul... de la glezne in sus, daca nu chiar de la genunchi

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod