Stiluri vestimentare hot de primavara

Blugi, salopete, genti mari si accesorii pentru par, cam aceastea sunt o parte dintre elementele pe care trebuie sa le porti in aceasta primavara.
Blugi, salopete, genti mari si accesorii pentru par, cam aceastea sunt o parte dintre elementele pe care trebuie sa le porti in aceasta primavara. Cameron Diaz, Jessica Alba sau Naomi Watts iti traseaza cateva linii care te vor ajuta cu certitudine sa-ti faci o idee. In general, femeilor le place sa se raporteze, in ceea ce priveste stilul vestimentar, vedetelor de afara. Iata ca acum ai aceasta ocazie pe care nu trebuie sa o ratezi.

Cameron Diaz, prefera lejeritatea jeansilor


Atat materialul, cat si croiala blugilor alesi de actrita sunt in trend, un trend hot as putea sa spun. Pantalonii tigareta fac ravagii anul acesta, insa sunt foarte deficil de purtat. Trebuie sa ai o silueta bine proportionata ca sa apelezi la un asemnea model. In plus, acesti pantaloni pot fi purtati indiferent de momentul zile. Daca iti alegi topul sau camasa potrivita, poti apela la ei atat pentru o intalnire din timpul zilei sau pentru iesirea de seara.

Kate Hudson nu renunta la gentile mari


... si bine face, pentru ca aceste accesorii sunt must-have-uri in moda acestui sezon. Ce sa mai vorbim despre confortul pe care ti-l dau. Geanta aleasa de Hudson face parte din colectia de lux a creatorului Jimmy Choo, insa tu poti apela si la una acceptabila ca pret, dar care sa aiba acelasi model. Nu ar strica sa alegi una cu accente aurii, insa nu uita sa o combini cu o tinuta potrivita: relaxanta, vaporoasa, casual.

Carrie Underwood, un adevarat look de primavara


Culori tari, radioase, pasteluri, acestea sub cele mai bune alegeri in materie de nuante pentru primavara. Se pare ca Underwood a invatat aceasta lectie si o aplica cu succes. Trebuie sa recunoastem ca ai nevoie de curaj atunci cand vine vorba de o tinuta colorata, dar iti spun sigur ca merita. Daca la capitolul haine preferi sa fii cuminte, atunci fa-ti de cap atunci cand vine vorba de accesorii. Alege o geanta sau o pereche de pantofi in culori tari.



Blake Lively si picioarele la vedere


E cald, e soare, de ce sa nu incerci o pereche de pantaloni scurti. Si ei in mare voga in acest sezon, pantalonii scurti iti vor asigura, fara doar si poate, o tinuta sexi. Un model la randul sau extrem de maleabil pentru ca il poti alege atat ziua, cat si seara. Completeaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi cu toc inalt si cu bijuterii declaratie.

Audrina Patridge nu se teme de salopete


Folosite altadata de muncitori in fabrici, in acest sezon salopetele nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Pe acelasi principiu a mers si Audrina Patridge care a ales de aceasta data un model pana la nivelul gleznelor. Daca esti indrazneata poti alege o salopeta scurta care va avea acelasi efect ca si pantalonii scurti purtati de Blake Lively.

Jessica Alba, curajoasa in alegerea ochelarilor de soare


Daca te uiti la tinuta actritei, poti spune cu siguranta ca nu are nimic deosebit. O pereche de pantaloni, un cardigan si niste cizme comune. Insa nu trebuie sa treci cu vedere ochelarii de soare de un mov izbitor. Glamour in adevaratul sens al cuvantului. Atunci cand alegi astfel de accesorii trebuie sa ai mare grija pentru ca, in acest caz, limita intre bun gust si kitch este foarte mica. Alba a facut alegerile potrivite: poarta haine comune si pune accentul pe ochelari.



 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bianca Ghinea pe 9 Mai 2009, 14:16
    HAINE SI ACCESORII

    Pentru cele interesate de moda,le recomand cu caldura http://lavintagemania.blogspot.com/ ,haine,pantofi si accesorii superbe,la preturi minunate.

    0
    0

  • Roxana pe 27 Apr 2009, 08:55
    originalitate

    urat din partea celor de la Eva ca au furat articole de pe people.com. citesc frecvent aricolele acelei reviste pe net si ultimele 2 sau 3 articole pe care le-am citit pe eva.ro sunt articolele de acolo traduse. nu are rost sa faci site la o revista daca nu ai ceva original de spus

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod