România: Rochii de mireasă oribile

Weekend-ul trecut a stat sub semnul nunţilor de vedete şi politicieni. După o relaţie tumultuoasă, după întregi romane scrise despre iubirea lor, după declaraţii de dragoste siropoase sau pline de emoţie, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au cununat şi în faţa lui Dumnezeu. Asemenea lor au făcut şi Natalia Barbu şi afaceristul Toni Sota sau deputatul Adrian Mocanu cu aleasa lui, Roberta Doroiu, fiica unui om de afaceri din Buzău.

Astăzi vom analiza rochiile purtate de cele trei mirese "proaspete", dar vom face şi retrospectivă în timp, pentru a descoperi care au fost cele mai neinspirate alegeri în materie de rochii de mireasă, în această vară.
1 din 5

Cristina Şişcanu, dezavantajată total

După ce de Paşte au spus Da în faţa ofiţerului stări civile în Moldova, pe 12 iunie Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au cununat şi în faţa lui Dumnezeu. Petrecerea s-a ţinut la Palatul Ştirbei, acolo unde au ajuns mulţi invitaţi din lumea mondenă, dar şi oameni obişnuiţi. Chiar dacă aşteptările au fost foarte mari în ceea ce priveşte rochia de mireasă, rezultatul nu a fost chiar cel mai bun. Rochia, scurtă şi mult prea bogată în partea din faţă, cu o trenă destul de lungă în spate, nu a avantajat-o deloc pe actuala doamnă Ionescu. La o primă vedere, tocmai lungimea nici prea, prea, nici foarte, foarte a fost problema. Tăiată la nivelul genunchilor, rochia de mireasă nu a reuşit decât să producă un efect de îngroşare a gleznelor. În plus, partea superioară, corsetul, a părut, mai degrabă, un neglijeu întors pe dos. Acele perniţe de la nivelul sânilor au creat un aspect nefinisat întregii ţinute.
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LittleMissSunshine pe 30 Iun 2011, 09:49
    LoL

    Pe Andreea Ibacka ati pus-o si la "Rochii de mireasa oribile" si la "Top 7 rochii de mireasa la inceputul verii.Va contraziceti singuri? =))=))

    14
    0

  • Nereida pe 21 Iun 2011, 11:33
    nenea doloiu si mireasa

    nu ma intereseaza mult de ceilalti insa cuplul asta doloiu e oribil..lasa naibii rochia ieftina sau scumpa ca nu isi petrece casnicia in ea..el pare de 50 de ani, ea de 20 si arata groaznic impreuna..dar deh, el e mare deputat, maine poimaine devine al 2lea Cocos..de aia mi-e sila de tara asta si de toate proastele care vor sa ajunga ca udrea..de asta vreau sa plec, sa nu-i mai vad pe toti cretinii astia imputiti prezentati oriunde in presa..mai bine scrieti de un om bolnav de cancer care are nevoie de ajutor sau de beneficiile ceaiului de menta..chiar de ce va pierdeti vremea scriind articole de 2 bani? ceva mai inteligent sau mai interesant nu gasiti? decat povesti care omoara neuronii?

    3
    1

  • mariucaaa pe 17 Iun 2011, 18:30
    Rochiile

    Rochiile au fost dragute...ca nu le-au placut unora asta e problema voastra ..desigur ca unele nu prea le avantajau dar ele si le-au ales...

    3
    5

  • ileana.voicu pe 17 Iun 2011, 17:54
    @Miki

    Draga mea, nuanţele mi se par cele mai interesante chestii într-o discuţie, dialog... Ţie nu?

    1
    7

  • Miki pe 17 Iun 2011, 17:21
    @Ileana

    Ileana, multumesc pentru raspuns, dar conform DEX`98 ORÍBIL, -Ă, oribili, -e, adj. Care inspiră oroare, dezgust; foarte urât, îngrozitor, hidos, groaznic. Drept urmare, mie nu mi se pare ca sub titlul "Rochii oribile" poti sa pui si rochii frumoase dar "imposibil de purtat". Nu tin neaparat sa am schimbul asta de replici cu tine, dar ma gandesc cum se simte biata Andreea vazand ca rochia ei de mireasa apare intr-un articol cu titlul "Rochii oribile...". Oricum, alegerea cuvantului "oribil" din titlu, mi se pare cel putin neinspirata, in legatura cu rochiile prezentate de tine. Fiind femeie, m-as fi asteptat de la tine, sa critici cu eleganta.

    4
    1

  • mm983 pe 17 Iun 2011, 14:44
    Rochita superba

    Rochita Andreei Ibacka este superba si ii vine perfect

    8
    1

  • ilinca pe 17 Iun 2011, 13:53
    urat

    daca cine a scris articolul, e o femeie, atunci a facut gafa vietii ei. nu trebuie sa existe standarde: ieftin, scump, frumos. nu uita draga ca si tu ti-ai dorit sa fii mireasa si rochia ta sa arate gen X Y sau Z. daca rochiile astea sunt oribile, banuiesc ca tu te-ai imbracat in perdea,,,,

    9
    1

  • AleCz pe 17 Iun 2011, 12:18
    pareri impartite:-??

    Eu cred k Ileana Voicu are dreptate.Nimeni nu a spus k rochia Andreei este urata,ci doar k este greu de purtat,ceea ce constituie oribilul acestei rochii. Oricum,fiecare mireasa este frumoasa in felul ei.

    3
    2

  • Deni pe 17 Iun 2011, 12:16
    Critici, critici, critici

    In afara de critici voi altceva nu stiti. Daca fac calcule 80% dintre articole sunt depre cat de urata este aia sau cealalta, cata celulita are x, cat de grasa este x, ce urata este rochia lu' y etc. Rar vad un articol in care sa scrieti ca va placut ceva. Este chiar asa greu sa ne comportam ca niste oameni si nu ca niste rechini. Devoram tot ce prindem, taiem in bucatele. De ce nu apareti si voi, cei care stati in spatele articolelor si sa ne lasati pe noi sa disecam firul in 14 cum faceti voi, daca tot sunteti atat de bune?! Banuiesc ca sunteti din moment ce va permiteti sa judecati atat! Lasati-ne pe noi sa va criticam, sa va spunem cat de bine sunteti imbracate, cat de frumoase sau urate! Ce va intereseaza rochiile de mireasa purtate de vedete? Fiecare la nunta ei face ce a visat de mica. Nu ati platit voi nunta, nu ati fost invitati sa participati, nu vi s-a cerut parerea. Dupa parerea mea ziua nuntii este printre cele mai importante zile din viata unei femei. Nu trebuie sa-i dicteze nimeni in acea zi, ce sa simta, cum sa se imbrace! Daca ati scris articolul pentru a da exemple de asa nu... mai bine scrieti cateva articole de genul "Ce rochie de mireasa sa imbraci daca esti.. inalta, grasa, slaba etc". Pentru ca la critici sunteti bune toate sa va vad la sfaturi daca sunteti la fel de bune!

    13
    0

  • ileana.voicu pe 17 Iun 2011, 11:49
    @Miki

    Draga Miki, asa cum i-am raspuns si Cristinei, oribilul acestei tinute consta in faptul ca este imposibil de purtat. Repet: Rochia de privit in vitrina este exceptionala, de purtat este oribila. Sper ca acum s-a inteles exact. Merci.

    1
    4

  • roxana.marina pe 17 Iun 2011, 11:34
    rochie

    Rochia Nataliei Barbu mi se pare cea mai nereusita. Dar stie ea de ce si-a ales-o! Sincer nici a Andreei nu mi-a placut, a Cristinei deloc....dar gusturile nu se discuta!

    0
    1

  • mazilucamelia pe 17 Iun 2011, 11:04
    rochii de mireasa oribile

    Dintre modelele prezentate cea mai"oribila" mi se pare cea purtata de Cristina Siscanu.Se vede cel mai bine din fata!

    4
    0

  • Miki pe 17 Iun 2011, 10:55
    @ileana

    Draga Ileana, Cristina are dreptate. Daca tu spui ca rochia Andreei este frumoasa, de ce ai simtit nevoia sa o incluzi in acest articol care are titlul "Rochii de mireasa oribile". Deci nu ai gasit decat 3 rochii de mireasa oribile, dintre care una frumoasa :) ?

    6
    0

  • marina pe 17 Iun 2011, 10:52
    corect

    Intr adevar nici ca s a mai vazut ceva mai oribil ,ffff prost desenata ,lucrata .PACAT ca mireasa nu si a dat seama la timp ;de obicei te lasi pe mana lor si uite cum ajungi imbracata

    0
    1

  • ileana.voicu pe 17 Iun 2011, 10:42
    @Cristina

    Draga Cristina, multumesc pentru comentariu. In legatura cu parerea ta, imi pare rau sa-ti spun, dar nu ai citit cu atentie materialul. In cazul Andreei am spus ca rochia este frumoasa, dar imposibil de purtat. Zi buna si te astept si alta data!

    2
    2

  • aaaaa pe 17 Iun 2011, 09:29
    fiecare

    Fiecare mireasa e frumoasa in felul ei! De ce trebuie sa se alinieze toata lumea la niste norme nescrise? Poate ca fiecare isi doreste sa arate intr-un fel la propria nunta. Atat timp cat ea se simte bine imbracata in sac de rafie, cu sau fara pietre Swarovski, este ziua ei cea mai frumoasa! Trebuie sa se gasesca cineva care sa ii stirbeasca fericirea! Suntem romani, mai mult nu pot spune! Capra vecinului e cea mai nasoala, chiar daca a noastra e plina de raie!

    5
    1

  • Cristina pe 17 Iun 2011, 09:09
    Frumoasa sau oribila?

    Hotarati-va! Cu cateva zile in urma ati publocat un articol cu topul celor mai frumoase 7 rochii de mireasa ale acestui an. Si surpriza! Rochia Andreei Patrascu era chiar prima in top, iar acum la cateva zile apare in topul celor mai oribile rochii de mireasa. Cum vi se pare asta?: Nu cumva va dati cu stangu' in dreptu'?

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod