Pantofi indrazneti, in picioare celebre

Vedetele promoveaza tot felul de lucruri iesite din comun: haine, accesorii, gesturi, declaratii sau manifestari publice. Iata o serie de piese unele ciudate, altele elegante si altele de-a dreptul prost alese.
Vedetele promoveaza tot felul de lucruri iesite din comun: haine, accesorii, gesturi, declaratii sau manifestari publice.

Iata o serie de piese unele ciudate, altele elegante si altele de-a dreptul prost alese, asa cum au fost ele "analizate" de revista "People".

Uitandu-ma peste toate pozele am descoperit ca multe dintre vedetele internationale adora platformele, tocurile sau talpa din lemn.

Despre ultimul, putem spune ca este un trend foarte cautat si extrem de comod.

Jennifer Lopez prefera platformele de la Ferragamo


Fie ca-i vin bine sau nu, artista a vrut cu tot dinadinsul sa para mai inalta. Pentru a obtine acest rezultat, Lopez a ales o pereche de platforme extrem de inalte, pe care le-a purtat la un eveniment de promovarea a gentilor Samanthei Thavasa, desafasurat la Tokyo.


Gwyneth Paltrow este fanul botinelor lansate de Christian Louboutin


Actrita parca incearca sa atraga un semnal de alarma si sa ne indemne pe toate sa uitam de incaltamintea plictisitoare. Pentru a reusi acest lucru, alege o pereche de botine Louboutin, ingenios create si care, fie vorba intre noi, ii vin destul de bine. Paltrow a purtat aceste accesorii la premiera unui film.



Cameron Diaz accepta invitatia la distractie lansata de Dsquared

Si face acest lucru purtand o pereche de pantofi foarte interesanti, creati de fratii Dsquared.  Daca te uiti din fata la acest model de pantofi, ai impresia ca nu au nimic iesit din comun.  Mai mult, par atat de banali, incat daca esti amatoarea lucrurilor iesite din comun, nu ai da banii pe ei. Insa, surpriza acestor accesorii sta in toc, accesoriu care face diferenta prin grafica. Culorile alb si rosu, care se gasesc in toc, contrasteaza perfect cu negrul din care este construit restul.

Audrina Patridge iubeste pantofii bijuterie, insa acestia sunt kich


Si acest lucru s-a putut vedea la gala de decernarea a premiilor MTV din Australia. Atunci, vedeta tv a ales o pereche de sandale Balmain, un pic cam incarcate dupa gustul meu. Poate ca aceasta este moda acolo sau poate ca vedeta a crezut ca se potrivesc foarte bine cu celelalte piese din tinuta, insa mi se pare ca fac parte din categoria obiectelor kich.



Emma Robert poarta platforme in trend


Despre Emma, numai de bine. Acest model de pantofi platforma se poarta foarte mult in aceasta perioada. Si, dupa cum spune si designerul Mihai Albu, sunt foarte comozi. Actrita a ales sa poarte acest model la inaugurarea unui nou magazin Topshop, in New York.

Posh Spice adora lucrurile scumpe


... asta si pentru ca-si permite. Victoria Beckham ne-a obisnuit cu aparitiile ei costisitoare. Acest lucru a putut fi vazut si la Londra cand, la o plimbare prin oras, vedeta a ales sa poarte o pereche de sandale semnate de Louis Vuitton.



Reese Witherspoon merge pe mana celor de la Balenciaga

Actrita are grija intotdeauna de aparitiile ei in public. Foarte rar a fost prinsa pe picior gresit. Tinuta ei, elaborata si plina de stil, a fost completata, de aceasta data, cu o pereche de pantofi eleganti, care ies in evidenta prin tocul de un galben intens. Chiar daca par foarte greu de asortat, Witherspoon a gasit solutia, alegand o rochie scurta de la Rodarte.
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LittleMissSunshine pe 19 Iun 2011, 19:39
    wow

    Pantofii lui Charlize Theron sunt mortali! Ii ador :x

    8
    0

  • iulia pe 19 Iun 2010, 11:14
    comentarii proaste

    Superslim, ce-ar fi sa termini cu reclama la pastilele astea care au omorat oameni in China? Au efecte adverse groaznice. Noroc ca-s interzise, sper sa nu se mai dea pe sub mana pe piata.

    0
    0

  • Envy pe 11 Iun 2009, 15:39
    Kitsch

    Asa se scrie cuvantul din articol. Nu kich. Era simplu de aflat cu un "gugle".

    0
    0

  • dadell pe 30 Mai 2009, 10:50
    frumosi

    Sunt superbi!!Se poarta mult platformele sezonul asta:x..un avantaj pentru cele mai micute:-"

    0
    0

  • superslimnew pe 27 Mai 2009, 20:19
    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    0
    0

  • andresita pe 14 Mai 2009, 13:44
    Reese Witherspoon,Cameron Diaz si Becki Newton

    Sunt magnifici pantofii lui Reese Witherspoon iar cei ai lui Cameron sunt mai normali mai pret a porter;exact cum se poarta acum asa navy si sunt f trendy. Ai lui Becki sunt iesite din tipar, sunt f speciale asa mai ciudatele; atragi atentia si invidia tuturor femeilor. pupici

    0
    0

  • Kitty pe 1 Mai 2009, 18:56
    )

    pantofii lui Cameron Diaz sint okay,kiar imi plak!!!si tinuta` e asortata))

    0
    0

  • MAKEMONEY pe 30 Apr 2009, 17:40
    CASTIGA BANI STAND PE INTERNET!!!!!!

    CASTIGA BANI ONLINE!!!Acum poti castiga simplu si usor bani stand pe internet...Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici http://www.neobux.com/?rh=54656F646F7261 si sa te inregistrezi dand Click pe register now din partea stanga(galbena).Dupa aceea trebuie sa mergi la view advertisments si sa intri pe reclame,trebuie sa dai click pe reclama din dreptul stelutei galbene si apoi pe punctul rosu unde astepti sa se incarce reclama(sunt minim 4 reclame zilnic).Se castiga 0,01$ pe reclama iar plata este instant.Poti castiga mai multi bani prin linkul tau de referall care se afla intrand in contul tau, apasand pe BANNERS si alegand in dreapta unde scrie LINK.Succes la castiguri!!!!!

    0
    0

  • alissuuu pe 20 Apr 2009, 10:35
    nice

    .atata timp cat stii si cu ce sa-i asrtezi..este perfect...dupa parerea mea...

    0
    0

  • Elena pe 18 Apr 2009, 22:08
    Haine si accesorii

    Eu am gasit un magazin online cu haine si pantofi la preturi super : Lavintagemania

    0
    0

  • tot eu pe 17 Apr 2009, 08:54
    neprofesionist

    Gestul vostru fost foarte neprofesionist, de a-mi scoate comentariul de pe pagina, doar pt ca nu arata bine pt voi. Comentariile sunt pt diferite pareri, nu toate neaparat bune. Ar trebui sa stiti sa incasati si lovituri, nu doar laude. Acestea fiind spuse, voi avea grija ca toate cunostintele mele subscrise la acest portal sa afle ce se intampla daca ai cumva un comentariu negativ la adresa unui articol. Totusi va multumesc. N-o sa mai trebuiasca sa citesc toate articolele total inutile si cu continut demn de reviste de barfe, in fiecare dimineata.

    0
    0

  • niami pe 16 Apr 2009, 14:34
    fel si fel de pantofi!...

    Pai vedetele incearca si ele! Ca doar ele sunt arbitrii modei... Doar ca, uneori - cum e si-n cazul de fata - experimenteaza si ciudatenii. Nu le fac mai frumoase, nici mai inteligente - bine ca stim noi cum sunt! - iar elegante, nici vorba! Bine ca li se zice "pantofi indrazneti" fiindca aici poate intra orice: monstruozitati, nonconformisme, orori, caraghioslacuri, experimente nefericite... Peste ani, aceste poze o sa para stupide atat pt. ele, cat si pentru copiii lor. Mi s-a intamplat! Parol!

    0
    0

  • mihaela pe 16 Apr 2009, 10:55
    pantofi

    mi-a placut stilul Reese Winter....

    0
    0

  • mihnea mariana pe 16 Apr 2009, 09:23
    PANTOFI INDRAZNETI

    DA ..........ESTE FOARTE FRUMOS..CIND ERAM DE VIRSTA LOR SI EU PURTAM PANTOFI CU TOCURI CIT MAI INALTE.SI MA SIMTESM FORTE BINE PE TOCURI INALTE CIT MAI INALTE

    0
    0

  • zambiluta pe 16 Apr 2009, 08:46
    groaznic!

    Toate modelele sunt OK,mai mult sau mai putin, dar S.J. Parker n-ar trebui sa poarte monstruozitatile alea oricat ar fi ele de futuriste si ea de nonconformista! Imita copita de vaca! Si arata oribil.Vaca incaltata! Sa ai o tinuta in trend si sa-ti pui copite! Oi fi eu pre batrana!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod