Opt reguli ale modei in sezonul de primavara

Iata cateva linii care te ajuta sa fii in ton cu tendintele
Specialistii citati de Stile.com sustin ca moda acestei primaveri este revolutionara, plina de imaginatie, proaspata si depaseste toate asteptarile. Primavara aduce si noile tendinte ale sezonului care se vor manifesta pregnant si in sezonul de vara-toamna 2010, dar si in iarna viitoare.

Ca sa stii ce sa cumperi, ce sa pui la pastrare si ce sa revalorifici din tinutele vechi, iata care sunt principalele reguli ale sezonului.

Kakiul


Prima culoare, dar culoarea nu este totul pentru ca acestei nuante trebuie sa i se ascocieze tinute sobre, masculine, multe cu aer militar. Abia atunci kaki-ul este in trend.
Tunicile cu buzunare mari, epoleti vor face furori. Accesorizeaza-le cu elemente feminine - esarfe sau pantofi cu toc, ca sa te scoti in evidenta.


Pastreaza toate fustele, tricourile si pantalonii kaki din alti ani - nu prea conteaza care este croiala lor, daca iti completezi tinuta cu o tunica sau o bluza cu epoleti, buzunare mari si/sau cu clape. Ultima solutie este ca in loc de accesorii sa folosesti insigne care sa aminteasca decoratiile militare - garantat esti pe val.

Femeia soldat


Influentele militare au fost prezente in toate colectiile 2010, dar Burberry Prorsum a dat lovitura cu relansarea unor tinute de acum 40 de ani si a urcat firma in top, pentru prima data in cei 154 de ani de la infiintare.

In mai mare sau mai mica masura, toti creatorii au adus cate ceva martial in tinutele feminine, astfel ca se poate vorbi de o tendinta a femeii soldat, de care s-a indragostit toata lumea.
"Am vrut, si am reusit, sa amestec masculinul cu femininul si sa rezulte ceva foarte sexy si foarte puternic si asa a aparut femeia soldat", spune Bailey, creatorul de la Burberry.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod