Oferta Groupon: ochelarii de vedere cu adevărat cool

Expresia „dragă, arăţi mai bine fără ochelari” îţi sună cunoscută? Ochelarii de vedere au fost mult timp un accesoriu enervant, chiar şi pentru simplul motiv că îţi aduceau tot felul de porecle neplăcute.

Expresia „dragă, arăţi mai bine fără ochelari” îţi sună cunoscută? Ochelarii de vedere au fost mult timp un accesoriu enervant, chiar şi pentru simplul motiv că îţi aduceau tot felul de porecle neplăcute. De câţiva ani încoace, însă, ochelarii de vedere s-au apropiat cu paşi siguri de categoria accesoriilor, iar celebrităţile sunt, ca de obicei, cele care stabilesc trendul.

Dacă eşti în căutarea modelului perfect, Laura Cosoi îţi recomandă să intri pe site-ul www.groupon.ro şi să profiţi de o ofertă incredibilă, pe care o poţi folosi în cel mai apropiat magazin Optinova.

Cumpără voucher-ul Groupon şi vei primi un discount pentru orice pereche de ochelari de vedere disponibilă în magazinele Optinova din toată ţara. Vorbim despre o ofertă care îţi va înviora cu siguranţă sesiunea de shopping!

Laura a profitat de oferta Groupon şi a mers cu noi într-unul dintre magazinele Optinova, pentru a testa modelele de ochelari. Rezultatul? O sesiune de shopping de câteva ore, în care ne-am dat seama că voucher-ul Groupon te ajută în momentul în care faci plata, dar alegerea rămâne una dificilă, cu atâtea opţiuni la îndemână.


Cea mai bună parte a ofertei este că îţi poţi alege absolut orice model, aşa că îţi sugerez să te grăbeşti şi să cumperi voucher-ul de pe site-ul www.groupon.ro. Pentru că la Optinova poţi găsi cele mai cool modele de ochelari de vedere. Crede-mă că merită, chiar dacă ajungi să îţi petreci jumătate de zi în magazin”, ne-a spus Laura.

Înainte să plecăm din magazin, am aruncat un ochi şi la ochelarii de soare, pentru că e vară şi acesta este un motiv suficient de bun...
Dacă şi tu ţi-ai cumpărat voucher-ul cu reducere de 220 de lei la ochelarii de soare, disponibil pe site-ul Groupon săptămânile trecute, atunci poţi să înţelegi de ce nu am părăsit magazinul Optinova fără să probăm câteva modele.

Încă nu te-ai hotărât dacă să cumperi oferta Groupon? Urmăreşte materialul video cu Laura Cosoi, în care vei vedea o parte din produsele disponibile în magazinul Optinova. Grăbeşte-te, oferta este activă doar până la finalul zilei!
Nu uita: cu voucher-ul cumpărat de pe www.groupon.ro, ai parte de o ofertă incredibilă pentru orice model de ochelari de vedere din magazinele Optinova!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adela pe 5 Feb 2012, 12:25
    A fost o superoferta!

    Mi-a placut enorm aceasta oferta si astept cu mare interes alta oferta de vouchere... Am inteles ca se organizeaza destul de des..

    0
    0

  • Gheorghe Elena pe 27 Sep 2011, 11:26
    Ochelari ''cool''

    Cine poarta ochelari poarta pentru ca are nevoie, nu sa fie cool.

    0
    0

  • Andra pe 17 Aug 2011, 00:08
    Ochelari „cool”

    E interesant ca exista ochelari de vedere cool, dar preturile ar trebui sa fie mai accesibile. Altfel, raman un articol exclusivist. Ochelarii de vedere par mai accesibili in magazinele online.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod