O nouă briză de romantism face Parisul să vibreze

Descătuşată şi plină de viaţă, ea invadează aleile pavate ale celei mai romantice capitale a lumii. PARIS. Parisul cu încântătoarele lui piaţete, cafenelele de seară pline de viaţă şi cheiurile Senei.
O captivantă şi fermecătoare TÂNĂRĂ îşi face apariţia în ORAŞUL luminilor şi ÎL FASCINEAZĂ.

Descătuşată şi plină de viaţă, ea invadează aleile pavate ale celei mai romantice capitale a lumii. PARIS. Parisul cu încântătoarele lui piaţete, cafenelele de seară pline de viaţă şi cheiurile Senei. Parisul în amurg, Parisul noaptea, când cerul capătă o strălucire violetă, revigorantă şi aproape ireala. Acest Paris este terenul de joacă pentru un romantic joc de-a v-aţi ascunselea.

PRINDE-MI INIMA DACĂ POŢI!
Spontaneitate, prospeţime şi feminitate zburdalnică …
Ea te subjugă cu o singură privire, cu un singur zâmbet. Şi o singură dorinţă: să se joace cu REGULILE DRAGOSTEI. Ea este SIMBOLUL UNEI GENERAŢII, un chip tânăr care reprezintă cinematografia contemporană. Numele ei: EMMA WATSON …

În urma ei rămâne feminitate, o desfătare eterică edificată în jurul trandafirului. O “urmă parfumată”, persistentă, a unei femei de neuitat: TRÉSOR MIDNIGHT ROSE.

După Trésor In Love, Lancôme ne spune o nouă poveste de dragoste, plină de graţie, magie dar şi de senzualitate.
O poveste pasională care rescrie liber limbajul DRAGOSTEI romantice, dar încă CONTEMPORANE.
 
UN PARFUM DELICIOS ASEMENEA UNUI „TRANDAFIR GLASAT AL DRAGOSTEI”

Un nectar magic cu o esenţă intensă, de miere, în care trandafirul, semnătura olfactivă a parfumului Trésor, devine mai dulce ca niciodată.
„Trésor Midnight Rose este un PARFUM PLIN DE CULOARE, DE JOVIALITATE ŞI DE VESELIE ...

Întruchipează feminitatea fără astâmpăr: trandafirul devine jucăuş, animat de tonuri delicios de înţepătoare de zmeură, licăriri lemnoase şi note voluptoase de vanilie.
Această roză irezistibilă şi spontană vrăjeşte totul în calea ei.


„O ADEVĂRATĂ SEMNĂTURĂ”, explică parfumierul Anne Flipo, creatorul acestui generos miros floral cu aromă de fructe. Asemenea unui apetisant măr glasat, Trésor Midnight Rose poate fi un „trandafir glasat al dragostei” înviorător şi dulce, rodul unei întâlniri neaşteptate. Încă din primul moment, este dragoste la prima vedere între uleiul de trandafir intens şi profund şi zmeura vibrantă şi îndrăzneaţă. Atingerea uşoară de iasomie şi bujorul se întâlnesc cu uleiul proaspăt de muguri de coacăze negre şi cu piperul roz intens.

Pentru lovitura de seducţie, nota finală – esenţă de cedru din Virginia, vanilie şi mosc – înviorează notele florale într-o REMANENŢĂ MODERNĂ ŞI ABSOLUT ADICTIVĂ.

EMMA WATSON
SIMBOLUL UNEI GENERAŢII


Plină de viaţă, NATURALĂ şi SPONTANĂ … Doar cele mai proaspete adjective ar putea-o descrie pe noua AMBASADOARE LANCÔME.

De origine engleză, deşi s-a născut în Paris, EMMA WATSON, care abia a împlinit 21 de ani, încarnează, pe ecran şi în reviste, EROINA ROMANTICĂ a SECOLULUI XXI.
Cu o frumuseţe unică şi proaspătă, Emma este o stea în ascensiune. Pentru milioane de fani, ea este Hermione. Dar ea este cu mult mai mult ...


Presa britanică a desemnat-o „Cel mai bine îmbrăcată femeie din Anglia” şi “STYLE ICON 2011”. Cu personalitatea ei deosebită şi cu look-ul “pretty preppy” care evocă simbolurile anilor 60, precum Twiggy şi Jean Seberg, ea întruchipează o tânără la modă, având un stil cu un INCREDIBIL AER MODERN. La fel de relaxată pe platourile de filmare, cum este şi pe covorul roşu, ea a fost nominalizată pentru „Cea mai bună actriţă” în cadrul premiilor Empire 2011 pentru interpretarea din “Harry Potter and the Deathly Hallows” (Harry Potter şi Talismanele Morţii) şi a fost înscrisă în lista de preferinţe pentru Premiile People’s Choice. După ce a câştigat respectul colegilor, şi-a lăsat amprenta în pavajul de pe Hollywood Boulevard. S-A NĂSCUT O STEA ...

PLINĂ DE GRAŢIE, Emma este şi o tânără a timpului ei: creativă, pasionată, dedicată şi preocupată de viitorul planetei. De fapt, a creat recent propria colecţie de modă etică.

UN SPIRIT LIBER DE O MATURITATE UIMITOARE, Emma Watson nu se străduieşte decât să fie ea însăşi.
Astfel încât nu este o surpriză că a devenit un model demn de urmat pentru ceilalţi. Fără niciun efort voit. Milioane de fani de pe Facebook şi cei de pe Twitter sunt la curent cu noutăţi despre ea în fiecare zi, luând parte la lucrurile din jur care ei îi plac.

ATÂT DE MULTE DE FĂCUT ŞI ATÂT DE PUŢIN TIMP LA DISPOZIŢIE ...” este un mesaj recent transmis de Emma pe Twitter şi într-adevăr, o aşteaptă un an plin. În agenda ei pe 2011, filmările la “Perks of Being a Wallflower”, regizat de Stephen Chbosky, o vor ţine ocupată întreaga vară. Având rolul principal, o va interpreta pe Sam, prima iubire a lui Charlie, căruia îi redă pofta de viaţă. Să nu uităm nici de două filme mult aşteptate: “Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2” (Harry Potter şi Talismanele Morţii, partea a 2-a) (ultimul opus) şi “My Week with Marilyn”, în care joacă rolul asistentei unui stilist, alături de Kenneth Branagh, Michelle Williams şi Eddie Redmayne.

Dar probabil că pentru Emma Watson ce este mai bun abia urmează să vină. Cu toate acestea, nimic nu pare să schimbe ceea ce ea este cu adevărat, identitatea ei proprie şi individuală.
O tânără adânc ancorată în era ei. O femeie care acum îi oferă lui Lancôme ZÂMBETUL EI  RADIOS, PRIVIREA INTENSĂ ŞI TOATĂ PROSPEŢIMEA VÂRSTEI DE 20 DE ANI ...

TRESOR MIDNIGHT ROSE EDP 30 ML, pret public estimat 219 lei
TRESOR MIDNIGHT ROSE EDP 50 ML, pret public estimat 340 lei
TRESOR MIDNIGHT ROSE EDP 75 ML, pret public estimat 429 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod