Modele anorexice pierd teren...

... plinuţele vin din urmă.
... plinuţele vin din urmă. În ultimele sezoane o parte dintre designerii de modă din străinătate au început să folosească în prezentările lor modele cu forme, ceea ce reprezintă un dezavantaj major pentru anorexice. Marc Jacobs, Prada sau Mark Fast sunt doar o parte dintre cei care au ales să facă această mişcare.

Acelaşi lucru s-a întamplat şi în cadrul ediţiei de anul acesta a New York Fashion Week, când brandul OneStopPlus.com, companie care s-a specializat pe confecţionarea hainelor pentru femeile cu forme, a apelat la serviciile modelelor XXL - Toccara Jones sau Lizzie Miller. "Vrem să demonstrăm că femeile cu forme sunt la fel de sexy şi de în tendinţe ca şi cele silfide", au declarat reprezentanţii brandului.

Manifestul celor de la OneStopPlus.com continuă săptămâna viitoare pentru că miercuri, în Lincoln Centre din New York, se va mai organiza un eveniment de modă găzduit de această dată de Emme, un model XXL devenit un fashion icon pentru femeile care au surplus de kilograme.

Această nouă viziune a designerilor este pe gustul nutriţioniştilor şi al medicilor care, de-a lungul timpului, au tras o sumedenie de semnale de alarmă despre această isterie provocată de modelele anorexice în rândul adolescentelor.

Foto: Dailymail.co.uk
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pixulici pe 12 Oct 2010, 15:05
    anorexica?

    nu inteleg de ce femeile solide sunt "cu forme", iar cele suple sunt "anorexice"? e ca si cum am spune ca plinutii sunt "mancai". de fapt mai rau chiar, pt ca anorexia e o tulburare psihica. daca ai 52 de kile ar trebui sa te simti automat anorexica? eu nu ma regasesc in acest calificativ pe care il gasesc ofensator.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod