Lady Gaga: 15 ţinute bombastice

Fie că este pe scenă, fie că se pregăreşte pentru o ieşire în oraş, Lady Gaga şi-a făcut un obicei în a şoca. Tocmai acesta este şi secretul succesului ei fulminant, într-un timp foarte scurt. De la ţinutele ciudate, scandaloase, la machiajul strident, până la coafurile ciudate, artista şi-a creat un stil inconfundabil şi nu ar renunţa la el pentru nimic în lume.

Stilul ei este excentric, original şi aproape imposibil de imitat pentru cei care nu au o personalitate puternică. Ea este o muză şi o dovadă că moda şi imaginaţia nu au limite.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei adevărat, este câştigătoarea a cinci premii Grammy. Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 19 ani, însă la început a lucrat ca şi compozitor pentru mai mulţi artişti, precum Britney Spears, Fergie şi Pussycat Dolls. Cel care i-a descoperit vocea a fost Akon, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

Până în prezent a vândut peste 15 milioane de albume şi 51 de milioane de discuri single în toată lumea. In vara 2010 artista a depasit recordul de 17 milioane de fani pe Facebook si numara nu mai putin de 6 milioane de followeri pe Twitter.

Pe data de 24 Octombrie, Lady GaGa a depăşit bariera de 1 miliard de vizualizări pe canalul oficial YuuTube, fiind prima artistă din Istoria Muzicii şi a YouTube-ului care a realizat un miliard de vizualizări, urmată fiind de Justin Bieber si Michael Jackson.
1 din 16

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 28 Apr 2011, 14:32
    tinutele

    Ii vin bn tinutele sunt toate frumoase si ea si tinutele ei sunt frumoase dar cel mai tare concertele ei. MISTO!!!!! sa se stie pe sistem de la Fernanddo .!

    1
    1

  • cristi pe 20 Apr 2011, 13:50
    despre rochii

    7,9,11 sint chiar simpatice

    1
    0

  • alexandra pe 18 Apr 2011, 10:34
    nu prea..

    nu prea sunt bombastice tinutele. unele sunt chiar simpatice. cele mai oribile si mai imposibile nici nu le-ati aratat.

    2
    3

  • AnaD. pe 18 Apr 2011, 02:40
    Tinute bombastice..si nu prea..unele chiar dragute :))

    Tocmai,vesmantul de carne era adevarata senzatie marca Lady Gaga :))

    2
    2

  • bianca pe 17 Apr 2011, 19:41
    ...

    habar n-am cum au reusit sa faca rochia 6 :)):P

    2
    1

  • andrei pe 17 Apr 2011, 12:36
    rochie

    Dar rochia din carne? Aia chiar este "bombastica"

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod