Halloween în pandemie: Ce costume au ales vedetele, chiar dacă au stat acasă

Cele mai multe vedete par să aștepte cu nerăbdare Halloween-ul în fiecare an, pentru a se „duela” în costume originale, interesante sau înspăimântătoare.
În acest an, din cauza pandemiei, starurile au anulat petrecerile de Halloween, dar cu toate acestea s-au costumat și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Heidi Klum, care iese de fiecare dată în evidență de Halloween prin costumele pe care le poartă și petrecerile cu mulți invitați, a ales să lanseze un film de groază anul acesta, realizat împreună cu soțul și copiii săi.

Kylie și Kendall Jenner au decis să recreeze un moment din trecut și au purtat ținute inspirate de costumele de Holloween din copilărie.
Halloween, o abreviere pentru "All Hallows Evening" - Seara Tuturor Sfinţilor, este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai.
Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua Tuturor Sfinţilor de pe 1 noiembrie. Tradiţia spune că în această noapte graniţa dintre lumea viilor şi cea a morţilor dispare, ceea ce le permite spiritelor bune, dar şi celor rele, să vină printre noi. Costumele înspăimântătoare au rolul de a speria şi alunga spiritele malefice.

Și în țara noastră, în prima sâmbătă din noiembrie se celebrează Moșii de Toamnă sau Sâmbăta Morților.
Este o zi în care se fac slujbe și se împarte mâncare pentru cei adormiți. Tradiţia populară spune că în această zi nu este bine să mergi la fântână şi nici să treci printr-o răscruce de drumuri izolată, întrucât pe acolo trec duhuri necurate și trebuie să te ferești de ele. În 2020, Sâmbăta Morților a fost pe 31 octombrie, potrivit calendarului ortodox.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod