Andreea Esca: 10 ţinute sexy la 39 de ani

Regina Ştirilor din România nu este numai o bună profesionistă, este şi o perfecţionistă în ale fashion-ului. Chiar dacă la biroul ştirilor nu o vedem decât în sacou, în viaţa de zi cu zi, în "civilie", Andreea Esca ştie cum să combine hainele în aşa fel încât outfit-ul ei să fie remarcat. Spunea într-un interviu că nu este genul de om care poartă o anumită ţinută doar pentru că este în tendinţe, iar acesta lucru a putut fi observat de foarte multe ori şi de fiecare dată rezultatul a fost spectaculos.

"În garderoba de la birou predomină sacourile, bineînţeles, pe care încerc să le fac cât se poate de simpatice. Sau pe care le mai modernizez prin accesorii. Am însă şi cămăşi, bluze etc. În timpul liber, mă îmbrac des în rochii, fuste şi blugi. Dar foarte rar renunţ la tocuri, deoarece nu sunt înaltă şi m-am obişnuit să port pantofi cu toc. În plus, chiar cred că orice picioare arată mai bine în pantofi cu toc", declara vedeta pentru Pro TV Magazin.

Dacă se întâmplă ca vreodată creativitatea ei să intre în... stand-by, Andreea Esca spune că apelează la prietena ei, rochia neagră, care o scoate din toate încurcăturile.
1 din 11

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cathy pe 28 Feb 2011, 14:41
    tinute

    Sunt perfect de acord cu Flavia! Nu trebuie sa urmam moda atata vreme cat tendintele acesteia ne dezavantajeaza. De multe ori ma intreb la ca se gandesc stilistii atunci cand se ocupa de vestimentatia unei persoane publice??? Ar fi interesant sa citesc un articol scris de Flavia:) Mi-ar place sa te cunosc, Flavia, nici eu nu mai lucrez in Ro :)

    0
    0

  • maria pe 27 Feb 2011, 20:05
    sexy???

    nu e nimic sexy ! sunt niste tinute obisnuite multe care o dezavantaseaza si nu este in toate la 39 de ani

    3
    0

  • Carmino C. pe 27 Feb 2011, 18:49
    A.E: 10 tinute sexy

    Sunt de aceeasi parere cu Flavia... Eu nu vad nimic sexy in tinutele ei vestimentare...nu i se potrivesc deloc pantalonii cargo si blugii din foto 5.E bondoaca, n-are talie.In fusta neagra parca are picioarele mai scurte si mai groase.Prea prea mult fardata-si nu numai ea,in general in Romania fetele-s FRUMOASE dar isi pierd din farmec sub "mastile" pe care si le aplica.Nu sunt impotriva fardurilor, si mie imi place sa ma fardez, dar nu sa devin sorcova,In unele poze, daca n-as fi stiut ca vorbim despre Andreea,eu n-as fi recunoscut-o datorita stilului de machiaj.Mie mi-a placut mereu Andreea, eu o plac asa cum este ea, pacat ca stilistii ii aleg vestimentatia.Hallo...stilistii!!! unde faceti voi scoala???

    2
    0

  • ionela pe 27 Feb 2011, 11:33
    ...a

    superr cool ii imbracata Andreea Esca...doar k nu se potriveste cu el...la imbracaminte....in rest super:X...foarte tare stilul ei...bv andreea:*

    1
    1

  • SI_MO_NA pe 27 Feb 2011, 09:43
    poza 5

    sunt groaznici imbracati in poza 5

    0
    3

  • Flavia Stanciu pe 27 Feb 2011, 06:36
    Andrea Esca: 10 tinute sexy

    Am vizionat pozele de pe site-ul Eva ce insotesc articolul. Eu nu locuiesc in Romania, dar sint consultanta de imagine si ma intereseaza stilul si perceptia umana de pretutindeni. Pot spune ca cele 10 tinute alese in pozele luate Andreei, are numai 1 tinuta unde arata f. bine. Stilista nu i-a ales potrivit toaletele din mai multe motive: 1) stilul personal nu este intotdeauna autentic cu persoana. Poarta prea multe stiluri, dintre care unele nu o caracterizeaza si arata fals. 2) gama coloristica la unele din tinutele alese nu ii vin perfect. Nu i-a facut nimeni nici un test de culoare? Are 1 poza in care culorile ii vin perfect. Ii sta f. bine cu rosu, nuanta ei de rosu spre flacara-caramiziu 3) cea mai mare gresala este sa imbraci pe cineva numai pt. ca se poarta acel croi, si nu sint potrivite trupului pe care il are, adica sa faci tot ce poti sa arati tot ce are trupul mai frumos si sa ascunzi eventualele imperfectiuni. Exemplu: nu ii sta bine in pantalonii cargo, in blugi, in pantalonii drepti si f. lati. I-ar fi stat mai bine in pantaloni: flared (usor pe corp pe solduri si mai lati la tiv, fara mansete). Mansetele latesc si scruteaza. Acestea fiind spuse, din cele 10 poze prezentate, arata f. bine doar cu 1 singura tinuta: rochia cu rosu din matase, care are motive albe. Costumul taior negru (asa il vad in poza), i-ar fi venit perfect daca avea o culoare potrivita ei. Negrul nu este culoarea ei perfecta. 4) Machiajul pe care i l-au aplicat nu este chiar cel mai potrivit ei, din nou, culorile alese pt. forma ochilor, tenul si mai ales cantitatea de fard aplicata. In Romania, am observat ca actritele si prezentatoarele sint machiate exagerat de puternic chiar si pe strada. Aceasta realmente e un afront la frumusetea personala. Romancele sint majoritatea femei frumoase si nu au nevoie de f. mult machiaj, mai ales de cel de corectie.

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod