Surprize in a doua zi de Bucharest Fashion Week

Spre deosebire de prima seara, cand, pe podiumul de la Rin Grand Hotel, au defilat in mod deosebit modele profesioniste, aseara, o serie de persoane publice din Romania au urcat pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.

Ziua 2


Spre deosebire de prima seara, cand, pe podiumul de la Rin Grand Hotel, au defilat in mod deosebit modele profesioniste, aseara, o serie de persoane publice din Romania au urcat pe podiumul de la Bucharest Fashion Week. Delia Matache, Octavian Ursulescu, Robert Negoita sau Andrei Duban au acceptat provocarea creatorilor de moda.

In cea de-a doua seara au fost prezentate noua colectii, dintre care una exclusiv masculina, a Adinei Buzatu. Designerul a oferit si cea mai mare surpriza a serii, avandu-l printre "manechini" pe jurnalistul Luiz Lazarus. Mai mult, designerul a adus pe podiumul Bucharest Fashion Week alti opt barbati consacrati in diverse domenii de activitate, pentru care a creat haine potrivite fiecarei personalitati. Au defilat Victor Yla, Iurie Darie, Robert Negoita, Andrei Duban, Marius Dragulescu, Luis Lazarus, Doru Isaroiu, Octavian Ursulescu si Dinu Maxer.



Evenimentul a fost deschis de colectia semnata Azzara. Romantica si cu influente retro, Azzara a adus in fata spectatorilor modele create din materiale usoare, vaporoase (dantela si voal) sau blana. Cuvintele care definesc cel mai bine aceasta colectie sunt simplu si de bun gust.

 
La capitolul rochiilor de seara, cei prezenti la eveniment au putut urmari prezentarile celor de la Scheremet, Nausica M, Moda Miss, Casa Giulia si End Limits. Eleganta si bunul gust au fost la ele acasa. Scheremet a folosit o paleta de culori pastelate, aceeasi regasindu-se si in colectia propusa de Cristiana Purdescu, in linia Izabela by Cristiana Purdescu.


Nausica M a prezentat o colectie stralucitoare, pe modelele vaporoase regasindu-se cristalele Swarovsky. Metalul, dar si culorile pastelate au completat croielile romantice propuse de creatoare.

Glamour by Manuela Gaspar
este o colectie formata exclusiv din rochii de mireasa. De la modele traditionale, romantice, pana la unele mai indraznete, elementele vestimentare din aceasta linie satisfac gustul fiecareia dintre noi. Albul si cremul sunt culorile vedeta pentru ziua nuntii, iar, ca materiale, designerul a folosit tul, organza si multa dantela. De asemenea, pe aceste modele au fost aplicate cristale sau flori realizate din acelasi material ca si rochia.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod