Emilia Bălașa dezvăluie povestea fascinantă din spatele brandului Black Swan

Emilia Bălașa este un adevărat portret al eleganței care răspândește dragostea pentru designul vestimentar prin creațiile pe care le realizează. Deși a pășit recent în lumea modei, reprezentanta brandului Black Swan a reușit să se facă remarcată datorită imaginației și a bunului gust.
eva.ro: Cum a luat naștere proiectul Black-Swan?

Emilia Bălașa: Îmi doream să fac design vestimentar încă de mic copil. Este pur și simplu un vis împlinit. Știi vorba aceea, când unele uși se închid să fii sigur că altele se vor deschide. Ei bine în cazul meu chiar așa a fost. Am pornit pe un drum greu, într-o afacere în care aproape nimeni nu credea, dar cu foarte multă muncă și dăruire am ajuns să cresc câte puțin în fiecare zi.

Ai condus nenumărate business-uri de-a lungul timpului, de ce te-ai oprit tocmai la design?

Cea mai mare satisfacție și împlinire în această afacere este zâmbetul clientelor mele în momentul în care poartă hainele create și gândite de mine.
Fericirea de pe chipul lor îmi dă un sentiment extraordinar. De când am pornit pe acest drum mi-am dat seama că designul vestimentar mă definește din toate punctele de vedere.

De unde pasiunea pentru creație?

Pasiunea pentru creație vine pur și simplu din suflet. Cred că este totuși și ceva nativ. Bunica mea avea foarte mult talent în acest domeniu. Nu avea studii dar croia mai bine decât orice croitoreasa din sat. Exact așa sunt și eu, făra studii în domeniu, doar cu foarte multă imaginație.

Ce tipuri de materiale folosești pentru realizarea ținutelor și care este motivația alegerii lor?

Îmi place să lucrez foarte mult cu materiale fine precum: mătase, catifea, dantelă chantilly, broderie de macrame, broderia decupabilă și cusută manual fiind preferata mea.
Evit să folosesc materiale cu elastan, alegând întotdeauna calitatea.
 
Care este cea mai frumoasă parte care îți oferă satisfacție deplină în meseria de designer?

De foarte multe ori mi s-a întâmplat să am cliente nemulțumite de fizicul lor, ferm convinse că niciodata nu ar putea arăta speclaculos îmbrăcate într-o rochie. Ador să văd sclipirea și uimirea din ochii lor atunci când ținutele mele le transformă în adevărate dive, demne de covorul roșu.

În prezent lucrezi la noua colecție Black-Swan, ce ne poți dezvălui despre aceasta?

Va fi o colecție capsulă, creată special pentru sezonul de vară.
Am ales să merg pe ținute pline de culoare, fluide și lejere, ușor de purtat, dar în același timp pline feminitate și gingășie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod