Bucharest Fashion Week, la debut

Editia a 10-a a festivalului Bucharest Fashion Week a inceput aseara, startul fiind dat de branduri precum Laura Olteanu si Mihai Albu, Benvenuti, Stefan Musca, Brumihar, Nelmar si Veronesse.

Ziua 1


Editia a 10-a a festivalului Bucharest Fashion Week a inceput aseara, startul fiind dat de branduri precum Laura Olteanu si Mihai Albu, Benvenuti, Stefan Musca, Brumihar, Nelmar si Veronesse. Negru, mult metal, voaluri, paiete, dar si culori calde, cum ar fi rosul sau galbenul, au fost vedetele colectiilor de ieri seara.

Daca vrei sa vezi ce s-a intamplat in prima zi poti citi materialul urmator. Pentru mai multe poze si clipuri, da click aici.

Laura Olteanu si Mihai Albu au prezentat o colectie in care culorile predominante au fost galbenul, movul si nonculoarea negru.

 
Rochiile cu trene ample din tul si cu broderii pretioase au fost accesorizate cu cercei si coafuri in stil "rock star", alaturi de ele regasindu-se accesoriile create de Mihai Albu. Botinele cu diverse aplicatii, mult lac, dar si gentile care, in sezonul ce urmeaza, isi micsoreaza dimensiunile, toate acestea au fost creatiile propuse de designer.



Stefan Musca este un nonconformist care exprima foarte bine acest lucru prin colectia pe care a prezentat-o aseara. Cu toate acestea, creatorul tine sa mentioneze ca noua linie este mult mai cuminte decat cele prezentate anterior. Mult alb si negru, pantalonii stransi pe glezna si largi in partea de sus, maneci bufante din cot. De asemenea, creatorul propune pantalonul salvar pentu femei, iar pentru barbati, blugii cusuti cu o ata de culoare mai deschisa decat materialul din care sunt realizati, asa numita cusatura la vedere. Ca si materiale, Stefan Musca a optat pentru stofa, denim, tafta, matase si piele. Vedetele colectiei au fost Razvan Simion, Dani Otil si Daniela Crudu - echipa de la 'Neata - ale caror stilist este Stefan Musca.



In materie de accesorii, cei prezenti aseara la Rin Grand Hotel au putut vedea colectiile prezentate de Benvenuti si Veronesse. Piesele de rezistenta au fost cele din lac si piele intoarsa, negre sau mov. Benvenuti propune genti supradimensionate din piele sau lac, pe care sunt aplicate catarame mari.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rikkanca pe 28 Nov 2008, 19:35
    no comment

    daca tie monica columbeanu ti se pare o fata desteapta .....................no comment la adresa ta, ii las pe altii sa vorbeasca! da ! ce-i drept a fost desteapta ca i-a 'dat-o' aluia .... dar in rest e 'tamaie'!!!

    0
    0

  • Vio pe 15 Nov 2008, 01:57
    Foarte bine

    Mie personal, Monica Columbeanu mi se pare fata desteapta si frumoasa,cat despre articol cool si la cat mai multe evenimente de acest gen.

    0
    0

  • cristinalex pe 14 Nov 2008, 15:18
    of mai of

    Fitzareala, snobism prost , cancanarela si multa prostie... Si cam cine-si imagineaza c-o sa dam fuguta acum sa ne imbracam ca monica columbeanu ?!? La astia nu-i recensiune... Superficialitate!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod