Bucharest Fashion Week, la debut



In colectia celor de la Veronesse, iubitorii accesoriilor create din imitatii de piele animal print isi pot achizitiona genti sau cizme. De asemenea, in aceeasi colectie au fost prezentate cateva piese inspirate din vestimentatia cowboy-lor americani. In materie de incaltaminte, se poarta foarte mult botinele, dar si cizmele pana la genunchi, cu toc cui si bot ascutit. Vedeta care a defilat pentru Veronesse a fost Nicoleta Matei.


Casa de moda Nelmar a adus in fata spectatorilor o linie de rochii de seara, realizata din materiale pretioase. Vedeta acestei colectii, piesa de rezistenta care s-a regasit pe fiecare rochie, intr-un fel sau altul, a fost blana neagra. Fie ca a fost aplicata la decolteu, fie ca s-a regasit la terminatia rochiei, pe marginea trenei, aceasta aplicatie confera pieselor vestimentare o eleganta aparte. De asemenea, pentru aceasta colectie, designerii s-au inspirat si din... sifonierul bunicii, pentru a crea o parte dintre modele. Imaginea acestui brand este Monica Columbeanu.

 
Seara s-a incheiat cu o colectie de rochii de mireasa, semnata Brumihar. Viitoarele mirese pot purta alb sau crem, pot opta pentru rochii cu crinolina sau nu. Pentru cele mai indraznete, brandul propune rochia de mireasa scurta in fata si lunga la spate. Ca si material, asa cum este si normal, exista foarte multa dantela, voaluri lungi si aplicatii stralucitoare.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rikkanca pe 28 Nov 2008, 19:35
    no comment

    daca tie monica columbeanu ti se pare o fata desteapta .....................no comment la adresa ta, ii las pe altii sa vorbeasca! da ! ce-i drept a fost desteapta ca i-a 'dat-o' aluia .... dar in rest e 'tamaie'!!!

    0
    0

  • Vio pe 15 Nov 2008, 01:57
    Foarte bine

    Mie personal, Monica Columbeanu mi se pare fata desteapta si frumoasa,cat despre articol cool si la cat mai multe evenimente de acest gen.

    0
    0

  • cristinalex pe 14 Nov 2008, 15:18
    of mai of

    Fitzareala, snobism prost , cancanarela si multa prostie... Si cam cine-si imagineaza c-o sa dam fuguta acum sa ne imbracam ca monica columbeanu ?!? La astia nu-i recensiune... Superficialitate!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod