Tendințe futuriste și influențe sport în noua colecție H&M Studio pentru toamnă/iarnă 2015

Sportul și curentul futurist sunt temele principale de inspirație ale colecției H&M Studio pentru toamnă/iarnă 2015, prezentată aseară pe podium la Grand Palais din Paris.

Modelele, printre care Kendall Jenner, Gigi Hadid şi Edie Campbell au purtat articole-cheie din colecția H&M a acestui sezon, care îmbină piese vestimentare funcționale cu suprapuneri feminine. Solange Knowles, Audrey Tautou şi Noomi Rapace au fost printre invitații speciali ai acestui eveniment, desfășurat în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, într-un decor selenar special construit în interiorul clădirii Grand Palais.


 
Cadrul a fost realizat astfel încât să sugereze în mod metaforic o aselenizare a modei, cu o colonie de nave spațiale dispuse în jurul podiumului.

Spectacolul a fost deschis de producătoarea de muzică și figura emblematică în modă Caroline de Maigret, care a defilat pe podium precum prima femeie pe Lună, intrând apoi într-o capsulă spațială și dând startul prezentării de la stația sa de DJ.


 
La prezentare au participat 600 de invitați, printre care și redactori ai celor mai importante publicații internaționale. În același timp, pe hm.com, publicul din întreaga lume a urmărit în direct evenimentul prezentat de jurnalista de modă și prezentatoarea franceză Alexandra Golovanoff.



„Există atât de multă energie în colecția H&M Studio. Iubesc articolele vestimentare sport și futuriste, care se îmbină și se asortează perfect cu îmbrăcămintea de exterior funcțională și cu strălucirea lurexului și a paietelor”
, afirmă Ann-Sofie Johansson, Director de Creație la H&M.


 
Tonul sport al colecției H&M Studio pentru toamnă/iarnă 2015 este dat de jachetele și mantourile cu fermoar, de pantalonii strâmți pe corp, precum si de tricotajele și rochiile din lurex cu luciu futurist sau de piesele vestimentare funcționale, precum hanoracele cu glugă și salopetele cu fermoar.



H&M Studio este o colecție în ediție limitată realizată de propria echipă de design de la H&M. Aceasta va fi disponibilă din 10 septembrie în 200 de magazine din întreaga lume, precum și online.

“Colecţia H&M Studio din sezonul acesta a fost preferata mea de până acum. Mi-a plăcut enorm prezentarea de modă a acestei colecţii. Deja mi-am ales piesele preferate, o maletă verde şi o pereche de pantaloni.” a declarat Solange Knowles
 
“H&M este un brand extraordinar.

Orice fata cool, orice model, efectiv toată lumea poartă H&M” a declarat Karolina Kurkova.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod