TAKKO FASHION - Tendintele verii - Inspiratie din natura

Cand vine vorba de stilul vestimentar, o femeie nu se poate multumi niciodata cu putin. Indiferent daca vorbim de o femeie care obisnuieste sa isi reinventeze in fiecare zi look-ul sau, dimpotriva, este adepta unei constante in stil.
Tendintele in continua schimbare te atrag si te ademenesc de la sezon la sezon sa tii pasul cu ele si sa iti alegi favoritele. Colectia primavara-vara de la Takko ne pregateste pentru momentul in care rochiile, fustele si pantalonii scurti, vor fi inlocuite de cele dedicate sezonului rece.

Diversitatea nuantelor, definitorie pentru prospetimea sezonului cald, iti aduc la viata garderoba si fac o placere compunerea tinutelor zilnice. Mixul de articole colorate cu piese minimaliste revigoreaza fiecare look si asigura o aparitie ce nu poate fi trecuta cu vederea.
Piesele in nuante neutre, imprimeurile grafice, florale si elementele din denim te ademenesc sa dai frau liber creativitatii si sa iesi din anonimat. Versatilitatea si varietatea accesoriilor iti vor asigura un look complet, indiferent de ocazie.  

Piesele vestimentare, de la tricouri si camasi, pana la jeansi si jachete, isi pastreaza caracterul proaspat si jucaus printr-o paleta cromatica bogata ce prevesteste o toamna mai vesela ca oricand. Clasicului maro ruginiu i se alatura piesele in culori fresh, precum galben, albastru, roz si chiar si imprimeul floral nu poate sta deoparte.
Toate pentru ca fiecare zi, fiecare moment in care stai in fata garderobei pentru a-ti compune look-ul reprezentativ, sa garanteze o tinuta cu personalitate.

Alege-ti piesele preferate si transforma acest sezon intr-un omagiu adus feminitatii, marcheaza fiecare inceput de zi si fiecare moment special printr-un look unic.

Foto: PR
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod