Simona Semen SS2015

Delicată, opulentă, îndrăzneață și aristocrată totodată, colecția primăvară/vară 2015, semnată Simona Semen conturează imaginea unei femei ireale, coborâtă parcă din lumea suprarealistă a lui Boris Vian.Tăieturile arhitecturale și asimetriile sunt îndulcite de dantela florală și culorile pudrate cu irizații metalice.
Mătasea, dantela, inul peliculizat conferă prețiozitate acestei femei eterice, visătoare însă conștientă de puterea ei de seducție, redefinită prin siluetele extrem de delicate si detaliile fine.

Întreaga colecție este un dialog între reinterpretarea valorilor trecutului și explorarea esteticii viitorului; este o comunicare continuă între corpul uman revelat prin transparențe, și texturile metalizate fin.

Noua aristocrație combină ideal forța cu fragilitatea, densitatea cu etericul și pastelurile romantice cu metalizările futuriste.
Magia dantelei, șoaptele metalice ale tesăturilor prețioase și liniile asimetrice ale siluetelor in I și A dau coleției un aer de o feminitate atemporală.

Fotograf: Mihaela Noroc
Art Director: Alin Gălățescu
Model: Lavinia Bîra
Make-up: Mara Dragomir
Încălțăminte: IL Passo
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod